Er is wat te halen voor de Goorse clubs…

Een QR-code is toch niet nodig dus eenieder kan zich dit weekeinde vrij bewegen naar de Goorse sportparken voor de voetbalduels van de drie Goorse clubs die alle drie thuis spelen tegen opponenten waarin voor allen wat te halen lijkt. Vanmiddag aast GFC op een monsterscore tegen Sportclub Daarle (14:30 uur) dat nog maar één punt heeft behaald tot op heden. GFC heeft er na een gelijkspel van voerige week tegen Achilles nu 10 en is zesde op de ranglijst. Twenthe won vorige week in en tegen Buurse en ontvangt morgen Rood Zwart (14:00 uur). De Deldenaren stellen tot nu toe teleur met 6 uit 6 terwijl de Goorse Tricolores er drie meer hebben. Hector, tenslotte, gaat op jacht naar de eerste driepunter tegen Hoeve Vooruit (14:00 uur). Die ploeg won, evenals Hector dat één punt heeft, ook nog niet dit seizoen maar heeft wel twee punten meer dan de Goorse hekkensluiter in de vierde klasse B van het zondag amateurvoetbal.

Gerelateerde berichten

  • GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde27 november 2021 GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde De vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs komen dit weekeinde weer, zonder publiek, in actie. GFC speelt vanmiddag in de zaterdag vierde klasse F tegen RKSV Bornerbroek dat vorige […]
  • GFC naar koploper, Twenthe en Hector naar Buurse en Neede30 oktober 2021 GFC naar koploper, Twenthe en Hector naar Buurse en Neede Na de veertien-klapper van vorige week tegen BZSV De Blauwwitters staat GFC vanmiddag een tegenstander van een ander formaat te wachten. In Hengelo is vanaf 16:30 uur de koploper in de […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • Competitiestart voor Goorse clubs in vierde klasse25 september 2021 Competitiestart voor Goorse clubs in vierde klasse De eerste teams van de Goorse voetbalclubs beginnen dit weekeinde aan de nieuwe competitie na een lange voetballoze coronaperiode en een aantal bekerduels. GFC gaat vanmiddag voor het […]
  • Seizoen ten einde voor Goorse voetballers31 maart 2020 Seizoen ten einde voor Goorse voetballers Door de nieuwe Corona-maatregelen die zijn aangekondigd door de regering, heeft de KNVB besloten om alle amateurvoetbal-competities niet meer te hervatten. Dit houdt voor GFC, Hector en […]