Tweerichtingsverkeer Molenstraat vanaf nu weer mogelijk

Het was de lokale discussie in de afgelopen jaren: De wens van het leeuwendeel van Goor om de éénrichtings-situatie in de Molenstraat op te heffen. Vanaf vandaag is het dan eindelijk zover. Met de opening van de nieuwe ‘Reggeloop’, de weg die de Entersestraat aansluit op de Bunschotenstraat, is vanmiddag officieel geopend waarmee ook de éénrichtingsborden konden worden weggehaald. Dat gebeurde symbolisch ook door Paul Reef die namens Goor Collectief als voorman actief was in de strijd tegen de éénrichtingsweg.

Naast wethouder Harry Scholten, die het straatnaambord van de nieuwe Reggeloop onthulde, en leden van Goor Collectief was ook Toon van der Horst van de de Goorse Stadsraad vertegenwoordigd.

Het stuk Molenstraat tussen de weg richting Reggeloop en de Bunschotenstraat is nu doodlopend. Verkeer kan nu via de Molenstraat en de Reggeloop richting de Bunschotenstraat en de Hengevelderstraat.

Gerelateerde berichten