GFC moeiteloos langs Daarle

GFC had vanmiddag geen enkele moeite met laagvlieger Sportclub Daarle in de vierde F van het zaterdag amateurvoetbal. Het werd 7-0 op sportpark Heeckeren en Olaf Siegers was het meest trefzeker voor de rood zwarten met drie treffers. Bij rust was het al 4-0. Siegers miste vroeg in het duel zijn eerste kans maar kon even later wel binnen schieten: 1-0. Collin Mensink tekende niet veel later voor de 2-0 na een fout bij het uitverdedigen van Daarle. Het werd 3-0 door schot van Thijs Moormann. Olaf Siegers tekende vlak voor rust voor de 4-0.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld op het waterkoude sportcomplex van GFC. Edo Schnieder kon scoren na een corner al vonden de gasten dat daar een overtreding aan vooraf ging: 5-0. De 6-0 kwam van de voet van Collin Mensink die in de verre hoek binnen schoot en voor zijn tweede goal van de middag tekende. Het slotakkoord was voor Olaf Siegers die weer kon profiteren van slecht uitverdedigen van de defensie van Sportclub Daarle. GFC stijgt door de zege naar de vierde plaats op de ranglijst met nu 13 punten uit 7 wedstrijden, 5 minder dan koploper Juventa’12 uit Wierden.

Komende donderdag treft GFC in de eerste knock out-ronde van het regionale bekertoernooi Sportclub Neede. Volgende week zaterdag staat in de competitie de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Lemele op het programma.

Gerelateerde berichten

  • GFC simpel langs Lemele21 november 2021 GFC simpel langs Lemele GFC won gisteren in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal simpel in en tegen Lemele. Het werd, zonder publiek, 0-6. Bij rust was het al 0-3 voor de ploeg van trainer Romano […]
  • Titel voor GFC nagenoeg uit zicht na nederlaag tegen ATC14 mei 2022 Titel voor GFC nagenoeg uit zicht na nederlaag tegen ATC De kansen voor GFC op het kampioenschap n de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal zijn na vanmiddag fors geslonken. De ploeg van trainer Romano Lammertink verloor op eigen veld de […]
  • GFC houdt zicht op titel10 mei 2022 GFC houdt zicht op titel GFC blijft in de race om het kampioenschap in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond van Sportclub Rijssen met 4-0. Bij […]
  • GFC klopt AVC Heracles in Almelo7 mei 2022 GFC klopt AVC Heracles in Almelo GFC blijft het goed doen in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. Vanmiddag werd in Almelo AVC Heracles met 0-3 verslagen. De rood zwarten kwamen al na tien minuten op […]
  • GFC wint wederom met miniem verschil9 april 2022 GFC wint wederom met miniem verschil Na de zege van vorige week op Lemele heeft GFC opnieuw met moeite afgerekend met een laagvlieger. De ploeg van trainer Romano Lammertink was vanmiddag met 1-0 te sterk voor Daarle. Olaf […]