GFC moeiteloos langs Daarle

GFC had vanmiddag geen enkele moeite met laagvlieger Sportclub Daarle in de vierde F van het zaterdag amateurvoetbal. Het werd 7-0 op sportpark Heeckeren en Olaf Siegers was het meest trefzeker voor de rood zwarten met drie treffers. Bij rust was het al 4-0. Siegers miste vroeg in het duel zijn eerste kans maar kon even later wel binnen schieten: 1-0. Collin Mensink tekende niet veel later voor de 2-0 na een fout bij het uitverdedigen van Daarle. Het werd 3-0 door schot van Thijs Moormann. Olaf Siegers tekende vlak voor rust voor de 4-0.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld op het waterkoude sportcomplex van GFC. Edo Schnieder kon scoren na een corner al vonden de gasten dat daar een overtreding aan vooraf ging: 5-0. De 6-0 kwam van de voet van Collin Mensink die in de verre hoek binnen schoot en voor zijn tweede goal van de middag tekende. Het slotakkoord was voor Olaf Siegers die weer kon profiteren van slecht uitverdedigen van de defensie van Sportclub Daarle. GFC stijgt door de zege naar de vierde plaats op de ranglijst met nu 13 punten uit 7 wedstrijden, 5 minder dan koploper Juventa’12 uit Wierden.

Komende donderdag treft GFC in de eerste knock out-ronde van het regionale bekertoernooi Sportclub Neede. Volgende week zaterdag staat in de competitie de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Lemele op het programma.

Gerelateerde berichten

  • GFC simpel langs Lemele21 november 2021 GFC simpel langs Lemele GFC won gisteren in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal simpel in en tegen Lemele. Het werd, zonder publiek, 0-6. Bij rust was het al 0-3 voor de ploeg van trainer Romano […]
  • GFC onderuit tegen Bornerbroek28 november 2021 GFC onderuit tegen Bornerbroek GFC verloor gisteren teleurstellend, de thuiswedstrijd tegen RKSV Bornerbroek. In de wedstrijd die zonder publiek gespeeld moest worden werd het uiteindelijk 3-4. Al in de vijfde minuut […]
  • GFC speelt gelijk tegen koploper Achilles’1230 oktober 2021 GFC speelt gelijk tegen koploper Achilles’12 GFC hield in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal, een punt over aan het uitduel met koploper Achilles'12. Bij rust leidde de ploeg van trainer Romano Lammertink nog door […]
  • GFC wint weer met 14-0 van BZSV23 oktober 2021 GFC wint weer met 14-0 van BZSV De geschiedenis herhaalde zich vanmiddag op sportpark Heeckeren. Daar won GFC twee jaar geleden met maar liefst 14-0 van het Bornse BZSV De Blauwwitters en die stand stond, tegen dezelfde […]
  • GFC lijdt nederlaag in Hengelo tegen ATC ’6516 oktober 2021 GFC lijdt nederlaag in Hengelo tegen ATC ’65 Het begon nog wel goed voor GFC vanmiddag in het competitieduel tegen ATC'65 in Hengelo maar na 90 minuten stond er toch een 4-2 eindstand voor de thuisploeg op het scorebord. Olaf […]