Twenthe onderuit in Hofderby tegen Rood Zwart

Na de spectaculaire overwinning van vorige week in en tegen Buurse, ging vv Twenthe vandaag in de Hofderby tegen Rood Zwart uit Delden met 1-3 onderuit. Op sportpark ’t Piepwillem was die stand bij rust al bereikt. Al na één minuut kregen de bezoekers een strafschop na een overtreding in de 16-meter: 0-1. Na 10 minuten was het gelijk. Dani Hilhorst schoot één op één met de Deldense goalie de gelijkmaker in de hoek. Daarna kreeg Twenthe weer een penalty tegen na een ongelukkige handsbal in het strafschopgebied: 1-2. Tien minuten voor rust scoorde Rood Zwart de 1-3 na een goed uitgevoerde counter.

In de tweede helft was Twenthe niet bij machte om het Rood Zwart heel moeilijk te maken en creëerde. behoudens één kans, nagenoeg niks. Het begon overigens nog wel feestelijk op ’t Piepwillem waar met vuurwerk een fonkelnieuw scorebord in gebruik werd genomen.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen17 oktober 2021 Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen Twenthe heeft, na de nederlaag van vorige week tegen FC Eibergen, vanmiddag het thuisduel tegen Reunie uit Borculo eveneens verloren. Op 't Piepwillem werd het 1-2 voor de gasten. In een […]
  • Hector en Twenthe verliezen Hofderby’s12 mei 2022 Hector en Twenthe verliezen Hofderby’s Hector en Twenthe wisten vanavond in een doordeweekse speelronde weer geen punten te behalen. Hector verloor in Delden met 4-2 van Rood Zwart terwijl Twenthe op eigen veld met 1-4 […]
  • Twenthe op eigen veld onderuit tegen FC Eibergen1 mei 2022 Twenthe op eigen veld onderuit tegen FC Eibergen Na de zege in de stadsderby tegen Hector ging vv Twenthe vanmiddag onderuit tegen FC Eibergen. Op het eigen Piepwillem werd het in een pover duel uiteindelijk 0-2. Bij rust was het 0-0 na […]
  • Twenthe kansloos tegen VIOS3 april 2022 Twenthe kansloos tegen VIOS Twenthe was vandaag niet opgewassen tegen de nummer 2 van de ranglijst van de vierde klasse B, VIOS Beltrum. Op het 't Piepwillem eindigde de wedstrijd in 1-3 maar was het duel eigenlijk […]
  • Twenthe speelt doelpuntloos gelijk tegen Rood Zwart27 maart 2022 Twenthe speelt doelpuntloos gelijk tegen Rood Zwart Geen goals op sportpark De Scheetheuvel vanmiddag tijdens de Hofderby tussen Rood zwart en vv Twenthe. Een wedstrijd waarin twee gelijkwaardige ploegen niet tot heel veel kansen kwamen. […]