Twenthe onderuit in Hofderby tegen Rood Zwart

Na de spectaculaire overwinning van vorige week in en tegen Buurse, ging vv Twenthe vandaag in de Hofderby tegen Rood Zwart uit Delden met 1-3 onderuit. Op sportpark ’t Piepwillem was die stand bij rust al bereikt. Al na één minuut kregen de bezoekers een strafschop na een overtreding in de 16-meter: 0-1. Na 10 minuten was het gelijk. Dani Hilhorst schoot één op één met de Deldense goalie de gelijkmaker in de hoek. Daarna kreeg Twenthe weer een penalty tegen na een ongelukkige handsbal in het strafschopgebied: 1-2. Tien minuten voor rust scoorde Rood Zwart de 1-3 na een goed uitgevoerde counter.

In de tweede helft was Twenthe niet bij machte om het Rood Zwart heel moeilijk te maken en creëerde. behoudens één kans, nagenoeg niks. Het begon overigens nog wel feestelijk op ’t Piepwillem waar met vuurwerk een fonkelnieuw scorebord in gebruik werd genomen.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen17 oktober 2021 Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen Twenthe heeft, na de nederlaag van vorige week tegen FC Eibergen, vanmiddag het thuisduel tegen Reunie uit Borculo eveneens verloren. Op 't Piepwillem werd het 1-2 voor de gasten. In een […]
  • Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen20 september 2020 Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen Twenthe is de nieuwe competitie in de vierde klasse B begonnen met driepunter. In en tegen Rietmolen werd het 0-1. Een verdiende zege, zeker gezien het aantal kansen voor de ploeg van […]
  • Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart28 november 2021 Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart Hector is er vandaag niet in geslaagd om de Hofderby tegen Rood Zwart te winnen. Op sportpark 't Doesgoor werd het 0-2 voor de bezoekers. Bij rust was het nog 0-0. In dat eerste bedrijf […]
  • Hofderby Hector-Rood-Zwart live op Hofstreek TV25 november 2021 Hofderby Hector-Rood-Zwart live op Hofstreek TV De Hofderby SV Hector tegen Rood-Zwart is komende zondag live te zien op de lokale zender Hofstreek TV. Het duel in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal begint om 14:00 uur. […]
  • Er is wat te halen voor de Goorse clubs…6 november 2021 Er is wat te halen voor de Goorse clubs… Een QR-code is toch niet nodig dus eenieder kan zich dit weekeinde vrij bewegen naar de Goorse sportparken voor de voetbalduels van de drie Goorse clubs die alle drie thuis spelen tegen […]