Routiniers bezorgen Hector eerste seizoenszege

SV Hector heeft de eerste overwinning van dit seizoen te pakken. Op het eigen Doesgoor werd Hoeve Vooruit met 2-0 verslagen. De goals kwamen in de tweede helft van het hoofd en de voet van de ervaren Hectorianen Menno de Leeuw en Joeri Wenderman. In het eerste bedrijf, waarin het duel in de stromende regen werd gespeeld, gebeurde niet veel behoudens een aantal kleine kansjes voor beide ploegen. Na de thee was het wel snel raak voor de keihard werkende groen witten. Uit een hoekschop kopte verdediger Menno de Leeuw goed binnen: 1-0…

Hector bleef in de tweede helft de bovenliggende ploeg en kwam op 2-0 door een prachtige vrije trap van Joeri Wenderman die de bal in de kruising joeg. Daarna kreeg Wesley Zwoferink nog een grote kansd op de 3-0 maar hij miste. Door de verdiende zege is Hector ook van de laatste plek af want het passeert Buurse en Hoeve Vooruit op de ranglijst van de vierde klasse B en heeft nu 4 punten uit 6 wedstrijden.

Gerelateerde berichten

  • Hector in extremis langs Diepenheim: 3-227 oktober 2019 Hector in extremis langs Diepenheim: 3-2 Hector heeft de eerste zege in het nieuwe voetbalseizoen te pakken. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kwam vanmiddag in de Hofderby tegen vv Diepenheim twee keer op achterstand maar won […]
  • Belangrijke zege Hector tegen concurrent Diepenheim15 mei 2022 Belangrijke zege Hector tegen concurrent Diepenheim SV Hector heeft vanmiddag uiterst belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. Op het eigen Doesgoor werd met 2-0 gewonnen van vv Diepenheim waardoor de ploeg van trainer […]
  • Hector verder in de problemen na nederlaag tegen Reunie8 mei 2022 Hector verder in de problemen na nederlaag tegen Reunie SV Hector moet nog alle zeilen bij zetten om de nacompetitie te ontlopen. De ploeg van trainer Jordy Drenth verloor vandaag van het Borculose Reunie met 4-1. Op sportpark 't Doesgoor werd […]
  • Hector onderuit tegen FC Eibergen18 april 2022 Hector onderuit tegen FC Eibergen SV Hector heeft het goede resultaat van afgelopen donderdag (0-1 winst bij Hoeve Vooruit) geen vervolg kunnen geven. In de thuiswedstrijd tegen FC Eibergen werd met 0-2 verloren. Na een […]
  • Hector pakt belangrijke punten bij Hoeve Vooruit15 april 2022 Hector pakt belangrijke punten bij Hoeve Vooruit SV Hector heeft vanavond het inhaalduel tegen Hoeve Vooruit met 0-1 gewonnen. Het enige doelpunt, een eigen goal, viel tien minuten voor rust. Het was een verdiende zege al had de ploeg […]