Routiniers bezorgen Hector eerste seizoenszege

SV Hector heeft de eerste overwinning van dit seizoen te pakken. Op het eigen Doesgoor werd Hoeve Vooruit met 2-0 verslagen. De goals kwamen in de tweede helft van het hoofd en de voet van de ervaren Hectorianen Menno de Leeuw en Joeri Wenderman. In het eerste bedrijf, waarin het duel in de stromende regen werd gespeeld, gebeurde niet veel behoudens een aantal kleine kansjes voor beide ploegen. Na de thee was het wel snel raak voor de keihard werkende groen witten. Uit een hoekschop kopte verdediger Menno de Leeuw goed binnen: 1-0…

Hector bleef in de tweede helft de bovenliggende ploeg en kwam op 2-0 door een prachtige vrije trap van Joeri Wenderman die de bal in de kruising joeg. Daarna kreeg Wesley Zwoferink nog een grote kansd op de 3-0 maar hij miste. Door de verdiende zege is Hector ook van de laatste plek af want het passeert Buurse en Hoeve Vooruit op de ranglijst van de vierde klasse B en heeft nu 4 punten uit 6 wedstrijden.