Sinterklaasintocht in Goor wordt evenement met corona-toegangsbewijs voor volwassenen

Als de overheid deze week niet met aanvullende maatregelen komt, is het komende zondag weer feest voor de Goorse kinderen tijdens en na de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten, in de Goorse haven. Dat belooft weer een heus spektakel te worden met de stunts van de Goorse Waterpieten en dit keer de jacht op Kapitein Haak die het gemunt heeft op alle kadootjes. Alle kinderen zijn welkom om vanaf 13:00 uur het evenement te bezoeken en voor de 18+-ers is dat ook zo maar die dienen wel een corona-toegangsbewijs en een ID-bewijs te tonen bij de ingang van de havencomplex. Na de intocht is er een kinderfeest in de achterzaal van De Ster waar de Sint en zijn Pieten uiteraard ook acte de presence geven.

Gerelateerde berichten

  • Intocht Sinterklaas groot waterspektakel14 november 2021 Intocht Sinterklaas groot waterspektakel Het mocht, gelukkig voor de Goorse kinderen, allemaal doorgaan en ze waren er dan ook in grote getale. Het was enorm druk in de Goorse haven waar de Goorse Stuntpieten er op het water […]
  • Sinterklaasintocht gaat dit jaar wel door met Fien als kinderburgemeester26 oktober 2021 Sinterklaasintocht gaat dit jaar wel door met Fien als kinderburgemeester De intocht van Sinterklaas en zijn Pieten in de Goorse haven gaat dit jaar wel door. Op zondag 14 november zal de Goedheiligman met zijn gevolg rond de klok van 13:00 uur de Goorse […]
  • Troosteloze aanblik…15 november 2020 Troosteloze aanblik… De Goorse haven, zondag 15 november 14:00 uur. Lege kades en ook op het door de wind golvende water niets anders te bekennen dan enkele vrachtschepen die wachten op bevoorrading. Hoe […]
  • Geen Sinterklaasintocht in Goor19 september 2020 Geen Sinterklaasintocht in Goor Er is dit jaar, vanwege het Corona-virus, geen Sinterklaasintocht in de Goorse haven. Dat heeft de Stichting Sinterklaas Goor besloten in samenspraak met de Goorse Waterpieten. Met name […]
  • Pieten blijven hoe dan ook zwart in Goor14 augustus 2020 Pieten blijven hoe dan ook zwart in Goor Het is hoog zomer en normaliter is dat niet de tijd om het te hebben over het Sinterklaasfeest in december. De landelijke Zwarte Pieten-discussie zorgt er echter voor dat dit soebat […]