Fietsster gewond bij ongeval

Een 59-jarige vrouw uit Goor is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding aan de Gruttostraat. De Goorse kwam nabij de Waerdenborch in aanraking met een andere fietser, een 13-jarige jongen uit Oldenzaal. De jongen raakte niet gewond, maar de vrouw moest voor controle met de ambulance naar het ziekenhuis. De aanrijding trok veel bekijks van middelbare scholieren van de Waerdenborch.

fietsster2

Foto’s: Bas Zweers en Stefan Sluiman.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Auto tegen boom op Oude Diepenheimseweg12 februari 2012 Auto tegen boom op Oude Diepenheimseweg Zaterdagmorgen rond 02.00 uur zijn twee mannen gewond geraakt nadat zij met een auto tegen een boom botsten. Het ongeval gebeurde op de Oude Diepenheimseweg, net buiten Goor. De twee […]
  • Goorse wegen glad, meisje raakt gewond21 januari 2016 Goorse wegen glad, meisje raakt gewond Het was op veel plaatsen in Goor spiegelglad gisteravond. Veel wegen, met name in de woonwijken waar niet preventief gestrooid is, werden geteisterd door opvriezing. Op de Hogenkamp raakte […]
  • Goorse gewond in Markelo12 december 2011 Goorse gewond in Markelo Een 24-jarige automobiliste uit Goor is zondagmorgen gewond geraakt bij een eenzijdige aanrijding in Markelo. De Goorse reed rond 09.45 uur samen met haar achtjarige neefje uit Enschede […]
  • Goorse mountainbiker gewond4 oktober 2011 Goorse mountainbiker gewond Een Goorse mountainbiker is gisteren gewond geraakt bij een aanrijding met een 12-jarige meisje uit Markelo. Zij fietste in een groep op de Holterweg in Markelo en week plotseling uit naar […]