Esther in de bloemen gezet op ‘Dag van de mantelzorg’

Ze is zichtbaar blij verrast met de bos bloemen die ze kreeg van Rita Schreijer van Salut. De Goorse Esther Oosterkamp werd vandaag in het zonnetje gezet in het kader van de ‘Dag van de Mantelzorg’. Op deze dag, de 10e november, wordt benadrukt hoe belangrijk mensen zijn die zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Dit omdat die zorg vaak onzichtbaar is. Esther Oosterkamp is mantelzorger van haar meervoudig gehandicapte dochter Linn en vindt het goed dat er aandacht is voor mantelzorg. “Veel mensen denken bij mantelzorg vaak onterecht alleen aan ouderen. Mantelzorg komt op je pad en dat geldt voor jong en oud”.

Wie mantelzorger is of iemand die zorgt voor een ander kan zich laten registreren bij Salut kan door te bellen naar telefoonnummer 0547-260053 of te mailen naar info@nullsalut-welzijn.nl. Appen kan met nummer 06-20894999. Het is kosteloos en zorgt dat je op de hoogte bent van het aanbod voor mantelzorgers.

Gerelateerde berichten

  • Mantelzorgers in het zonnetje gezet10 november 2020 Mantelzorgers in het zonnetje gezet Het is 10 november en dus de 'Dag van de Mantelzorg'. Op deze dag zetten Salut en de gemeente Hof van Twente mantelzorgers in het zonnetje. Die uit waardering voor hun inzet, toewijding, […]
  • Dag van de mantelzorg10 november 2019 Dag van de mantelzorg Het is vandaag 10 november en dat betekent voor deze zondag dat het de 'Dag van de Mantelzorg' is. Als dank voor hun inzet, toewijding, aandacht en energie heeft Salut samen met de […]
  • Presentje voor mantelzorgers Salut16 november 2021 Presentje voor mantelzorgers Salut Salut bestaat 5 jaar en wil tijdens deze verjaring de mantelzorgers in het zonnetje zetten. Bent u mantelzorger of kent u iemand die mantelzorger is in Hof van Twente? Dan nodigt Salut u […]
  • Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers14 augustus 2021 Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers Salut aanleiding gaat in samenwerking met Stichting Informele Zorg Twente de gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ aan bieden voor mantelzorgers. Tijdens deze reeks van bijeenkomsten wordt […]
  • Fleurig steuntje in de rug van de Lionsclub21 februari 2021 Fleurig steuntje in de rug van de Lionsclub Een fleurig steuntje in de rug. Zo wordt het genoemd door de leden van de Lionsclub Goor-Markelo-Diepenheim. In samenwerking met verpleeghuis Herfstzon, Salut Welzijn en de Stichting […]