Alleen Hector in actie, mokerslag voor Twenthe-middenvelder

Hoewel er dit weekend geen officiƫle speelronde is, komt sv Hector toch in actie voor de competitie. De ploeg speelt namelijk de inhaalwedstrijd op het eigen complex tegen VIOS uit Beltrum. De groen-witten hopen natuurlijk de eerste zege van vorige week een goed vervolg te geven. Twenthe en GFC komen niet in actie. Bij de Tricolores was er deze week slecht nieuws voor middenvelder Lars Haafkes. De talentvolle middenvelder heeft zijn voorste kruisband van zijn linkerknie afgescheurd. Haafkes zal negen tot twaalf maanden moeten revalideren.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe en Hector winnen oefenduels29 augustus 2021 Twenthe en Hector winnen oefenduels Twenthe heeft vandaag de oefenwedstrijd in en tegen Bentelo met 0-5 gewonnen. Stijn Jeurlink scoorde twee keer voor de Goorse Tricolores. De overige treffers kwamen op naam van Lars […]
  • GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde27 november 2021 GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde De vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs komen dit weekeinde weer, zonder publiek, in actie. GFC speelt vanmiddag in de zaterdag vierde klasse F tegen RKSV Bornerbroek dat vorige […]
  • Derby Twenthe tegen Hector afgelast17 november 2021 Derby Twenthe tegen Hector afgelast Er gaat een streep door de stadsderby van komende zondag tussen vv Twenthe en sv Hector. De burenruzie in de vierde klasse B van het zondag amateurvoetbal is afgelast vanwege een aantal […]
  • Voetbal in beeld…15 november 2021 Voetbal in beeld… Het was een treffend beeld. De supporters van Hector die vanuit de kantine naar de wedstrijd keken tussen SV Hector en Vios uit Beltrum. Uiteindelijk zagen ze van achter het glas vijf […]
  • Er is wat te halen voor de Goorse clubs…6 november 2021 Er is wat te halen voor de Goorse clubs… Een QR-code is toch niet nodig dus eenieder kan zich dit weekeinde vrij bewegen naar de Goorse sportparken voor de voetbalduels van de drie Goorse clubs die alle drie thuis spelen tegen […]