Maak kennis met tennis

Tennisvereniging De Mossendam organiseert volgende week een kennismakingsdag. De club wil potentiële leden uitnodigen om een tennisracket ter hand te nemen. Kinderen uit  de groepen 3 tot en met 8 kunnen van 14.00 uur tot 16.00 uur gratis meedoen aan een introductie-tennisles. De middag wordt verzorgd door tennisleraar Wim Bruggink. Opgave kan via tvmjeugd@nullgmail.com.

Gerelateerde berichten

  • tenniskampioenen22 maart 2013 Maak kennis met tennis bij De TVM Tennisvereniging De Mossendam organiseert woensdag haar jaarlijkse kennismakingsmiddag. Kinderen uit groepen 3 tot en met 8 zijn van harte welkom om een keer gratis te komen tennissen. De […]
  • Maak kennis met tennis bij Mossendam25 maart 2014 Maak kennis met tennis bij Mossendam De buitenbanen zijn geprepareerd en de nieuwe trainer Pim Heinhuis is zich aan het installeren op zijn nieuwe werkterrein. Kortom, TV De Mossendam is klaar voor een nieuwe seizoen. Bij de […]
  • beijer30 maart 2013 Lawrence Beijer nieuwe trainer GTC De Goorse Tennis Club heeft in de persoon van Lawrence Beijer een nieuwe tennisleraar aan zich verbonden. De 25-jarige Beijer is een jonge en sportieve leraar met heel veel enthousiasme. […]
  • Smurfenhockey bij GoorseMHC1 november 2012 Smurfenhockey bij GoorseMHC De Goorse Mixed Hockey Club organiseert op zaterdag 3 november weer een kennismakingstraining voor de jeugd. Het zogenoemde Smurfenhockey is bedoeld om kinderen van 4 tot 6 jaar kennis […]
  • Inschrijven voor dubbeltoernooi GTC7 februari 2015 Inschrijven voor dubbeltoernooi GTC Er kan vanaf nu worden ingeschreven voor het dubbeltoernooi dat van 9 tot en met 15 maart wordt gehouden op de kunstgrasbanen van de Goorse Tennis Club (GTC). Er wordt gespeeld in de […]