Nieuw scorebord en tenues Tricolores

De dag begon letterlijk met zonneschijn, maar eindigde toch in mineur en regen. De hofderby tegen Rood Zwart stond zondag voor Twenthe deels in het teken van de opening van het scorebord en de presentatie van de nieuwe tenues. Deze werden voorafgaand aan de wedstrijd (1-3 red.) ten doop gehouden op Sportpark Piepwillem. Het scorebord is het eerste symbool van een grondige metamorfose op het Twenthe-complex en deze werd dan ook geopend door de vrijwilligers en sponsors (TSG-leden). Op dit moment worden de kleedkamers ook nog verbouwd bij Twenthe, dat dus ook in nieuwe tricots speelt vanaf afgelopen weekend.

Gerelateerde berichten

  • Groothuis langer bij Excelsior ’314 februari 2021 Groothuis langer bij Excelsior ’31 Jasper Groothuis speelt ook het komende seizoen bij Excelsior’31. De 24-jarige aanvaller uit Goor tekent voor zijn vierde seizoen bij de derde divisionist in Rijssen. Groothuis kwam in de […]
  • LEDen stemmen in met nieuwe verlichting vv Twenthe26 september 2019 LEDen stemmen in met nieuwe verlichting vv Twenthe Met een unanieme steun hebben de leden van vv Twenthe dinsdagavond ingestemd met de komst van LED-verlichting. Dat was het beslag na de stemming tijdens de jaarlijkse ledenvergadering, […]
  • Vrouwenvoetbal en Garden Songs18 augustus 2017 Vrouwenvoetbal en Garden Songs Liefhebbers van sport, cultuur, muziek en bier komen dit weekend aan hun trekken in Goor. Zo is er vanavond een fraai duel te zien van de FC Twente Vrouwen op het complex van Twenthe Goor. […]
  • GFC als eerste club weer in training16 augustus 2017 GFC als eerste club weer in training De bal rolt weer. De BBQ-kilo’s worden er deze week weer afgelopen door de Goorse voetballers. GFC is als eerste club gisteravond begonnen met de voorbereiding op een nieuwe jaargang. […]
  • Twenthe 6 met Henk op hoogtestage18 maart 2017 Twenthe 6 met Henk op hoogtestage Bij Twenthe 6 nemen ze de titelkraker van volgende week zeer serieus. De ploeg met bovenal veteranen staat tweede in de competitie en bereidt zich dit weekend op hoogte voor op de clash. […]