22 bomen uitgereikt tijdens Boomfeestdag

Gisteren was de jaarlijkse boomfeestdag en in het kader daarvan werden op het Schoolfeestplein voor het gemeentehuis 22 droombomen uitgereikt aan de winnaars van de tekenwedstrijd ‘Je bent een boom, wat is je droom’. Dat gebeurde door de wethouders Wim Meulenkamp en Harry Scholten. De bomen zijn door de kinderen vandaag geplant. De actie voor meer groen is een initiatief van Hofpower, de Groene Loper, de gemeente Hof van Twente en de lokale basisscholen.

Gerelateerde berichten

  • Kinderen schrijven verhalen over bomen4 februari 2020 Kinderen schrijven verhalen over bomen HofPower en de Groene Loper Hof van Twente zijn op zoek naar verhalen over bomen. Kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 van de basisscholen uit Goor en de overige kernen in de Hof, […]
  • Tekenwedstrijd ‘droombomen’ gaat door19 april 2020 Tekenwedstrijd ‘droombomen’ gaat door De tekenwedstrijd 'Droombomen' voor alle leerlingen in het basisonderwijs gaat in aangepaste vorm door. Juryleden gaan komende woensdag, 22 april, de tekeningen van bomen bekijken […]
  • 18 bomen voor Goor gereserveerd voor Boomfeestdag26 februari 2020 18 bomen voor Goor gereserveerd voor Boomfeestdag Op 18 maart is het Nationale Boomfeestdag. Dan worden er symbolisch 110 bomen uitgereikt aan de Groene Loper die beschikbaar zijn gesteld door de Provincie Overijssel. Daarvan zijn er 18 […]
  • Boodschappen aan de boom…12 juli 2022 Boodschappen aan de boom… Het is wellicht niet onopgemerkt gebleven. Aan diverse bomen in het Goorse zijn papieren met een duidelijke boodschap opgehangen. Dat is gedaan door de leerlingen van OBS De Boomhut in […]
  • Fien en Sander maken winnende ‘droomboom-tekeningen’18 april 2021 Fien en Sander maken winnende ‘droomboom-tekeningen’ De Goorse kinderen Fien Lammersen (3) en Sander Hulsing (8) zijn in Goor de winnaars geworden van de tekenwedstrijd 'Droom van een boom' van Hofpower. Er kwamen uit alle kernen in de Hof […]