Nollen niet langer beste bakker van Nederland

Nadat Bakkerij Nollen zich twee jaar lang de beste brood-, koek- en banketbakker van Nederland mocht noemen, is die eer deze week gegaan naar Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk. Nollen, met een vestiging in Goor, werd tweede. Vreugdenhil eindigde met 519 punten terwijl Nollen 517 punten kreeg. Eigenaar Vincent Nollen (foto links) is desondanks tevreden “Natuurlijk willen wij altijd winnen en was een Back-to-back kampioenschap in ons 100-jarig jubileum jaar een mooie bekroning en beloning geweest maar zo een nipte tweede plaats motiveert des te meer voor volgend jaar.”


Gerelateerde berichten

  • Nollen beste bakker van Nederland14 november 2019 Nollen beste bakker van Nederland Bakkerij Nollen mag zich met haar team een jaar lang de beste bakker van Nederland noemen. De onderneming met onder meer een vestiging in Goor en veel afzet in de Goorse Jumbo-supermarkt, […]
  • Bakker Nollen heeft nu predikaat Hofleverancier21 november 2021 Bakker Nollen heeft nu predikaat Hofleverancier Bakkerij Nollen heeft, op de dag dat het bedrijf 100 jaar bestaat het predikaat Hofleverancier gekregen. Eigenaar Vincent Nollen kreeg het gisteren uit handen van burgemeester Ellen […]
  • Bakwedstrijd in kader van bakkersjubileum30 juni 2021 Bakwedstrijd in kader van bakkersjubileum Ter ere van het 100-jarig bestaan van Bakkerij Nollen worden getalenteerde hobbybakkers uitgenodigd om de jubileumtaart te bedenken en te ontwikkelen. De bakkerij met een vestiging in […]
  • Van Otten: Beste provinciale gevulde speculaas 24 september 2014 Van Otten: Beste provinciale gevulde speculaas Bakkerij van Otten, met een vestiging in de Goorse Grotestraat, is provinciaal kampioen 'gevuld speculaas-maken' geworden. Eigenaar Eric van Otten deed mee  aan een vakwedstrijd voor […]
  • Week tegen eenzaamheid: Bij wie ga jij op de koffie?29 september 2021 Week tegen eenzaamheid: Bij wie ga jij op de koffie? Het is de week tegen eenzaamheid met dit jaar als thema 'Kom erbij'. Volgens Salut Welzijn kan dit natuurlijk ook andersom: 'Ik kom naar je toe'. Iedereen kent wel iemand die een […]