Keestra op TV bij Omroep Max

De Goorse schrijfster Ingrid Keestra is komende vrijdag, 19 november te zien in tv-programma Meldpunt bij Omroep MAX op NPO2 (19:20 uur). Een cameraploeg van de landelijke zender kwam hiervoor vorige week naar Goor. Keestra werd geïnterviewd over het onderwerp ‘bureaucratie voor mantelzorgers’. Veel formulieren die mantelzorgers moeten invullen om bijvoorbeeld een PGB voor hun dierbare te krijgen of zich hiervoor te verantwoorden zijn erg ingewikkeld. Ingrid is van mening dat dit simpeler zou moeten, omdat de mantelzorg zelf al zwaar genoeg is. Keestra verwierf al landelijke bekendheid door haar verschenen boeken ‘Mantelzorger der Liefde’ en het Mantelzorgalfabet van A tot Z. Daarvan is onlangs de tweede druk verschenen.

Gerelateerde berichten

  • Keestra lanceert tweede boek over mantelzorg11 mei 2021 Keestra lanceert tweede boek over mantelzorg Schrijfster Ingrid Keestra lanceert vandaan haar tweede boek over mantelzorg voor iemand met dementie. De 52-jarige Goorse kreeg al landelijke bekendheid met haar eerste uitgave […]
  • Goorse schrijfster wil mantelzorgers ontzorgen2 november 2020 Goorse schrijfster wil mantelzorgers ontzorgen Ze geniet landelijke bekendheid door haar boek 'Mantelzorger der liefde' over haar ervaringen als verzorger van haar moeder met dementie. Ingrid Keestra hielp daarmee indirect veel andere […]
  • Keestra te gast in De Hofbar op NPO27 april 2020 Keestra te gast in De Hofbar op NPO2 Ingrid Keestra is vanavond te gast in het tv-programma De Hofbar van omroep Powned. Daar zal ze vertellen heo het is om mantelzorger te zijn tijdens deze Corona-crisis. De Hofbar is een […]
  • Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie6 september 2017 Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie De Goorse Ingrid Keestra heeft een boek geschreven over Alzheimer en dementie dat volgende week dinsdag 19 september (twee dagen voor Wereld-Alzheimerdag) zal worden gepresenteerd in De […]
  • Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers14 augustus 2021 Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers Salut aanleiding gaat in samenwerking met Stichting Informele Zorg Twente de gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ aan bieden voor mantelzorgers. Tijdens deze reeks van bijeenkomsten wordt […]