Repair Café in De Mossendam

Diverse handige vrijwilligers staan volgende week zaterdag ijs en weder dienende weer klaar om u te helpen bij kleine reparaties van allerhande dingen. Gezelligheid en verbinding staan centraal op deze ochtenden, die iedere tweede zaterdag van de maand plaats vinden in de kantine van sporthal De Mossendam. Het Repair Café is van 10:00 uur tot 13:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Repair Café in De Mossendam8 oktober 2021 Repair Café in De Mossendam Diverse handige vrijwilligers staan zaterdag 9 oktober weer klaar staan om u te helpen bij kleine reparaties van allerhande dingen. Gezelligheid en verbinding staan centraal op deze […]
  • Repair Cafe weer geopend8 september 2020 Repair Cafe weer geopend Sporthal De Mossendam organiseert iedere tweede zaterdag van de maand een Repair Cafe. Vanwege de corona-maatregelen is het maandenlang stil geweest rondom het Repair Cafe. Aanstaande […]
  • alt1 mei 2013 Eén dissonant op vlekkeloos verlopen Oranje-dag Goor kan terugkijken op een uitstekend verlopen Koninginnedag. Het weer was de Goorse horeca gunstig gezind en er heerste volledige Oranje-harmonie. Een prima generale voor 19 juni als […]
  • Gewonden bij ongeval kruising Irisstraat/Iependijk10 juni 2019 Gewonden bij ongeval kruising Irisstraat/Iependijk Bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto op de kruising Irisstraat met de Iependijk, zijn vanmiddag twee gewonden gevallen. Een man en een vrouw in een personenauto […]
  • Yalp wint prestigieuze Red Dot Design Award26 maart 2014 Yalp wint prestigieuze Red Dot Design Award Uniek succes voor Yalp. Het Goorse bedrijf heeft met een dj-tafel de prestigieuze grensoverschrijdende Red Dot Design Award gewonnen. De tafel met de naam Fono is ontworpen door de Goorse […]