Hannes is 50!

Het is feest voor Hannes van Engelen want hij viert vandaag dat hij een halve eeuw oud is. Ondanks corona wordt dat natuurlijk wel gevierd. Namens de familie wordt hij ook via deze weg van harte gefeliciteerd. En nog vele jaren Hannes!

Gerelateerde berichten

  • Rene Froger was in Goor3 september 2017 Rene Froger was in Goor Waar een aantal meters verderop de Goorse Avond in volle gang was, bruiste het ook volop in de achterzaal van De Ster. Daar kwam tot ieders verrassing ineens Rene Froger op het podium voor […]
  • Manon Blaauw 50 jaar!24 mei 2022 Manon Blaauw 50 jaar! "Blaauw, Blaauw, Blaauw, wat zijn we gek met jou!" Deze frase uit de teksten op één van de spandoeken voor het huis van Manon Blaauw, zegt genoeg. De Goorse viert vandaag haar 50e […]
  • Amsterdamse Sorena Sarah in Goor4 augustus 2020 Amsterdamse Sorena Sarah in Goor De Amsterdamse Serena Heere-Waalberg is gisteravond al aardig in het zonnetje gezet in en bij haar woning aan de Buitenhagen. Ze viert er vandaag haar 50e verjaardag. De kersverse Sarah, […]
  • Legendarische mijlpaal Willem Megens15 juni 2018 Legendarische mijlpaal Willem Megens Hij was ooit de begenadigde technicus op het middenveld van het roemruchte Hector in de tweede klasse en tegenwoordig het 'dreh und angelpunkt' van het derde, trainer van de A1 en […]
  • Papegaai Lorre vijftig jaar3 juni 2016 Papegaai Lorre vijftig jaar Het valt weinig dieren ten deel. Een feestelijke vermelding in de categorie lief en leed. Niet voor papegaai Lorre. De vogel viert vandaag namelijk haar vijftigste verjaardag én dat moet […]