Wittrock in actie met KNA

Carl Wittrock gaat in concert met KNA. De Goorse dirigent van het harmonieorkest Apollo uit Goor zal zaterdag nu met zijn compositie te horen zijn met accordeonvereniging KNA. Voor de pauze zal het A-orkest van KNA naast deze nieuwe compositie een afwisselend programma ten gehore brengen. Na de pauze zal het harmonieorkest van Apollo onder leiding van Carl Wittrock het concert een mooi vervolg en afsluiting geven. Kaarten zijn te reserveren via www.reggehof.nl.

Gerelateerde berichten

  • Concert KNA en Apollo gaat niet door16 november 2021 Concert KNA en Apollo gaat niet door Het concert dat komende zondag zou worden gehouden in de Reggehof en waarin een nieuw werk van de Goorse componist Carl Wittrock, zou worden gepresenteerd, gaat niet door. Het concert zou […]
  • Nieuw stuk Wittrock in première bij KNA13 juli 2021 Nieuw stuk Wittrock in première bij KNA Een hagelnieuwe compositie van de Goorse componist Carl Wittrock gaat op 20 november in première tijdens een concert van de Goorse accordeonvereniging KNA in samenwerking met Apollo. Het […]
  • Karin Bloemen, Ali B. en Johan Derksen blikvangers in nieuw Reggehof-programma18 april 2016 Karin Bloemen, Ali B. en Johan Derksen blikvangers in nieuw Reggehof-programma Cabaretière Nathalie Baartman kwam vanavond om kwart voor negen met de nieuwe theaterbrochures van De Reggehof per fiets de foyer van het theater in rijden en zong in een volle foyer een […]
  • Hofmeijer al 72 jaar lid van Apollo, Ook Wittrock gehuldigd4 oktober 2021 Hofmeijer al 72 jaar lid van Apollo, Ook Wittrock gehuldigd Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Goorse muziekvereniging Apollo zijn vier jubilarissen gehuldigd. Henk Hofmeijer is al 72 jaar lid en kreeg daarvoor de versierselen. […]
  • Carl Wittrock centraal in Dubbelportret21 mei 2021 Carl Wittrock centraal in Dubbelportret Carl Wittrock, dirigent van Apollo, is komende zondag te gast in het radioprogramma Dubbelportret op Hofstreek FM tussen 11.00 en 12.00 uur. Wittrock is een nationaal en internationaal […]