Presentje voor mantelzorgers Salut

Salut bestaat 5 jaar en wil tijdens deze verjaring de mantelzorgers in het zonnetje zetten. Bent u mantelzorger of kent u iemand die mantelzorger is in Hof van Twente? Dan nodigt Salut u uit om een handige kleurrijke jaarplanner op te komen halen. Dit kan bij Salut, Grotestraat 86 in Goor op vrijdag 19 november tussen 15:00-17:00 uur. De koffie en thee staat klaar.

Gerelateerde berichten

  • Esther in de bloemen gezet op ‘Dag van de mantelzorg’10 november 2021 Esther in de bloemen gezet op ‘Dag van de mantelzorg’ Ze is zichtbaar blij verrast met de bos bloemen die ze kreeg van Rita Schreijer van Salut. De Goorse Esther Oosterkamp werd vandaag in het zonnetje gezet in het kader van de 'Dag van de […]
  • Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers14 augustus 2021 Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers Salut aanleiding gaat in samenwerking met Stichting Informele Zorg Twente de gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ aan bieden voor mantelzorgers. Tijdens deze reeks van bijeenkomsten wordt […]
  • Mantelzorgers in het zonnetje gezet10 november 2020 Mantelzorgers in het zonnetje gezet Het is 10 november en dus de 'Dag van de Mantelzorg'. Op deze dag zetten Salut en de gemeente Hof van Twente mantelzorgers in het zonnetje. Die uit waardering voor hun inzet, toewijding, […]
  • Salut organiseert ‘De kunst van het Zorgen en Loslaten’20 september 2018 Salut organiseert ‘De kunst van het Zorgen en Loslaten’ Welzijnsorganisatie Salut uit de Hof van Twente organiseert de komende maanden de cursus 'De kunst van het Zorgen en Loslaten'. Tijdens de cursus leert de mantelzorger voor zichzelf te […]
  • Bijeenkomsten voor dementerenden en mantelzorgers2 augustus 2018 Bijeenkomsten voor dementerenden en mantelzorgers Welzijnorganisatie Salut organiseert in het najaar bijeenkomsten voor mensen met beginnende dementie én hun mantelzorger onder de titel 'De kunst van het zorgen en het loslaten'. Tijdens […]