Uitslag Zonnebloemloterij 2021

De uitslag van de Zonnebloemloterij is bekend en wordt via deze weg gedeeld. In totaal zijn er 914 loten verkocht door de organisatie in Goor en omgeving. Hieronder de nummers die in de prijzen zijn gevallen.

Gerelateerde berichten

  • Oefenen voor ’t Skoolfees…20 juni 2014 Oefenen voor ’t Skoolfees… Nog een week en dan barst het 'feest der feesten' weer los. In aanloop naar het Schoolfeest organiseert d'Olde Smidse morgenavond een heuse Schoolfeest Oefenwedstrijd. In het kader van 751 […]
  • Geen fiets-kijkdag door Corona23 oktober 2020 Geen fiets-kijkdag door Corona Er worden jaarlijks relatief veel fietsen gestolen vanuit de stalling bij het station in Goor en wie dat overkomt kan naast een aangifte bij de politie, ook bij de gemeente een digitaal […]
  • Oma Mondharmonica is 100 jaar14 september 2020 Oma Mondharmonica is 100 jaar Groot feest bij Huize Herfstzon én bij de familie Overbeek vandaag. Want Dini Overbeek is vandaag 100 jaar geworden. De nog kwieke eeuwling werd in het verzorgingstehuis vanochtend al […]
  • Vragen over vervroegde sluiting onbewaakte spoorwegovergangen14 maart 2021 Vragen over vervroegde sluiting onbewaakte spoorwegovergangen De lokale CDA-fractie heeft bij monde van raadslid Eric Raanhuis vragen gesteld over de onbewaakte spoorwegovergangen in de Hof van Twente. Dit naar aanleiding van een fataal ongeluk in […]
  • Gehoorapparaat verloren tussen Goor en Markelo27 augustus 2018 Gehoorapparaat verloren tussen Goor en Markelo Een Goorse is gisteren haar gehoorapparaat kwijtgeraakt. Waarschijnlijk is ze deze verloren toen ze van Goor naar Markelo is gefietst. De vinder kan contact opnemen met 06-24343797.