Intocht Sinterklaas groot waterspektakel

Het mocht, gelukkig voor de Goorse kinderen, allemaal doorgaan en ze waren er dan ook in grote getale. Het was enorm druk in de Goorse haven waar de Goorse Stuntpieten er op het water weer een groots spektakel van maakten voordat de pakjesboot met daarop de Goedheiligman aanmeerde. Daarvoor moest nog wel eerst worden afgerekend met Kapitein Haak die de boot met kadootjes had overvallen. Gelukkig werd met behulp van een krokodil dat probleem verijdeld en kon Sinterklaas veilig en wel aan land komen.

Op de kade werd hij welkom geheten door kinderburgemeester Fien Oltwater, wethouder Pieter van Zwanenburg en lakei Boudewijn (Paul Schabbink) die als presentator fungeerde. Na de aankomst gingen de Sint en zijn pieten naar het Goorse centrum waar op het horecaplein nog een meet en greet was met muziek van DJ Sem. Morgen op deze site een uitgebreide fotoserie van de Sinterklaasintocht in Goor vandaag.