Hector verliest inhaalduel van VIOS Beltrum

Onderstaande foto is de nieuwe realiteit op de amateurvelden. Langs de lijn mag niemand, in verband met corona, staan. Vanachter het glas kan een wedstrijd nog wel worden gevolgd. Zo werd bij Hector het inhaalduel tegen VIOS Beltrum gevolgd. Een wedstrijd die door de groen witten met 2-3 werd verloren. In het eerste bedrijf was VIOS de bovenliggende partij en kwam dan ook met 0-1 voor. Toch had ook Hector in de eerste helft een aantal prima kansen…

In de tweede helft liepen de bezoekers toch uit door twee keer kort achter elkaar te scoren na zo’n 20 minuten. Het duel leek gespeeld maar door een treffer van Wesley Zwoferink en een eigen doelpunt kwam Hector toch weer terug in de wedstrijd: 2-3. Hector ging naarstig op zoek naar de gelijkmaker en de grootste mogelijkheid was in de slotfase voor Tim Bannink die voor open doel naast kopte. De gelijkmaker kwam er dus niet voor de ploeg van trainer Jordy Drenth die daarmee op vier punten blijft in de vierde klasse B na zeven gespeelde wedstrijden.