Hector verliest inhaalduel van VIOS Beltrum

Onderstaande foto is de nieuwe realiteit op de amateurvelden. Langs de lijn mag niemand, in verband met corona, staan. Vanachter het glas kan een wedstrijd nog wel worden gevolgd. Zo werd bij Hector het inhaalduel tegen VIOS Beltrum gevolgd. Een wedstrijd die door de groen witten met 2-3 werd verloren. In het eerste bedrijf was VIOS de bovenliggende partij en kwam dan ook met 0-1 voor. Toch had ook Hector in de eerste helft een aantal prima kansen…

In de tweede helft liepen de bezoekers toch uit door twee keer kort achter elkaar te scoren na zo’n 20 minuten. Het duel leek gespeeld maar door een treffer van Wesley Zwoferink en een eigen doelpunt kwam Hector toch weer terug in de wedstrijd: 2-3. Hector ging naarstig op zoek naar de gelijkmaker en de grootste mogelijkheid was in de slotfase voor Tim Bannink die voor open doel naast kopte. De gelijkmaker kwam er dus niet voor de ploeg van trainer Jordy Drenth die daarmee op vier punten blijft in de vierde klasse B na zeven gespeelde wedstrijden.

Gerelateerde berichten

  • Voorstelling over Chagall in Hofkerk9 februari 2013 Voorstelling over Chagall in Hofkerk In de Hofkerk wordt zondagmiddag een bijzondere voorstelling gehouden over het leven van Chagall. Chagall, de schilder en de liefde is een muzikale raamvertelling met de vocalgroup Choral […]
  • Zaterdagsport terug bij Hofstreek FM30 augustus 2010 Zaterdagsport terug bij Hofstreek FM De lokale omroep Hofstreek FM komt vanaf komend weekeinde met een sportuitzending op de zaterdagmiddag dat daarmee na jaren terug is op de radio. De lokale omroep voor Goor en omgeving […]
  • Op naar de stadssleutel…12 februari 2019 Op naar de stadssleutel… Het carnaval komt steeds dichterbij en dit jaar is het de Goorse Prins Henri (Elbert) die als Hofprins op zaterdag 2 maart de stadssleutel in ontvangst mag nemen uit handen van […]
  • Hector 8 in race voor meest amateuristische teamfoto30 april 2018 Hector 8 in race voor meest amateuristische teamfoto Een hilarische teamfoto van het achtste elftal van SV Hector is in de race voor meest amateuristische teamfoto van Nederland. De verkiezing is uigeschreven door de makers van Santos, een […]
  • Gratis drankje voor donateurs Apollo29 november 2019 Gratis drankje voor donateurs Apollo ‘Wie jarig is trakteert’ en dat doet de 100-jarige Muziekvereniging Apollo. Als blijk van waardering voor trouw donateurschap, trakteert Apollo haar donateurs op een gratis consumptie […]