Voetbal in beeld…

Het was een treffend beeld. De supporters van Hector die vanuit de kantine naar de wedstrijd keken tussen SV Hector en Vios uit Beltrum. Uiteindelijk zagen ze van achter het glas vijf doelpunten. Uiteindelijk mocht fotograaf Dick van der Hout nog wel langs de lijn in actie komen. En hij had drie treffers op de kiek. Hoe de derby van zondag toch nog enigszins in beeld kan worden gebracht tussen Twenthe en Hector, wordt nog nader overleg gevoerd.

Gerelateerde berichten

  • GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde27 november 2021 GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde De vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs komen dit weekeinde weer, zonder publiek, in actie. GFC speelt vanmiddag in de zaterdag vierde klasse F tegen RKSV Bornerbroek dat vorige […]
  • Derby Twenthe tegen Hector afgelast17 november 2021 Derby Twenthe tegen Hector afgelast Er gaat een streep door de stadsderby van komende zondag tussen vv Twenthe en sv Hector. De burenruzie in de vierde klasse B van het zondag amateurvoetbal is afgelast vanwege een aantal […]
  • Alleen Hector in actie, mokerslag voor Twenthe-middenvelder13 november 2021 Alleen Hector in actie, mokerslag voor Twenthe-middenvelder Hoewel er dit weekend geen officiĆ«le speelronde is, komt sv Hector toch in actie voor de competitie. De ploeg speelt namelijk de inhaalwedstrijd op het eigen complex tegen VIOS uit […]
  • Er is wat te halen voor de Goorse clubs…6 november 2021 Er is wat te halen voor de Goorse clubs… Een QR-code is toch niet nodig dus eenieder kan zich dit weekeinde vrij bewegen naar de Goorse sportparken voor de voetbalduels van de drie Goorse clubs die alle drie thuis spelen tegen […]
  • GFC naar koploper, Twenthe en Hector naar Buurse en Neede30 oktober 2021 GFC naar koploper, Twenthe en Hector naar Buurse en Neede Na de veertien-klapper van vorige week tegen BZSV De Blauwwitters staat GFC vanmiddag een tegenstander van een ander formaat te wachten. In Hengelo is vanaf 16:30 uur de koploper in de […]