Pas op voor pinfraude aan de deur

Volgens de Politie Hof van Twente is er een malafide verkoper actief in Goor en de overige kernen in de Hof die aan de deur gereedschap aan de man probeert te brengen. Middels een listige truc wil hij dat er afgerekend wordt via de pin en tijdens het afrekenen verschuift de komma ‘plotseling’ twee plaatsen waardoor de koper veel geld kwijt is en dat pas later ontdekt. Een man uit Goor werd zo voor meer dan 2400 euro getild waar hij dacht iets meer dan 24 euro afgerekend te hebben. Het advies is om niet in zee te gaan met deze verkoper en bij geconstateerde misstanden de politie te waarschuwen.

Gerelateerde berichten

  • Wederom bedrijfsbus leeggehaald29 juni 2016 Wederom bedrijfsbus leeggehaald En weer werd in Goor een bedrijfsbus vernield en leeggehaald. Dat gebeurde in het afgelopen weekeinde in de nacht van zaterdag 25 juni op zondag 26 juni aan de Spreeuwenstraat. Er werd een […]
  • Weer inbraken in bedrijfsauto’s14 juni 2016 Weer inbraken in bedrijfsauto’s Het lijkt maar niet op te houden op de Goorse industrieterreinen waar inbrekers wekelijks hun slag slaan. In de afgelopen week was het raak op de Dammaten. Daar werd in de nacht van […]
  • Goorse dievegge in woning aangehouden14 januari 2015 Goorse dievegge in woning aangehouden Een 41-jarige vrouw uit Goor is dinsdagmorgen in haar woning in Goor aangehouden. Ze wordt verdacht van een winkeldiefstal, die ze een maand geleden in Rijssen pleegde. Op 15 december 2014 […]
  • Aanrijding in de Kloosterlaan18 maart 2022 Aanrijding in de Kloosterlaan Een vrouw is aan het begin van de middag gewond geraakt bij een aanrijding in de Kloosterlaan. Ze werd geraakt bij de Heeckerenschool en raakte daarbij gewond. Ze is afgevoerd naar het […]
  • Politie controleert streng op mobiel in het verkeer4 maart 2022 Politie controleert streng op mobiel in het verkeer De politie gaat in Goor en ongeving streng controleren op het gebruik van een mobiele telefoon in de auto of op de fiets. Dat meldt de Politie Hof van Twente op haar Facebookpagina. Vanaf […]