Zingen mag weer: Open repetitie Top.nl

Het Goorse popkoor Top.nl is weer volop actief na een lange muziekloze periode en is nu op zoek naar nieuwe leden die het leuk vinden om een breed repertoire aan popnummers te zingen. Komende maandag, 29 november, is er vanaf 20:15 uur een open repetitie in De Reggehof waar een ieder welkom is. Onder leiding van dirigent Frits Maters (foto) worden nummers uit de jaren ‘60 tot nummers uit recentere jaren gezongen zoals ‘California Dreamin’’ van The Mama’s & The Papa’s, ‘Engel’ van Rammstein en ‘Hold back the river’ van James Bay. Het is de bedoeling om in de toekomst ook live optredens te gaan geven. Meer informatie via stuurgroep@nullpopkoortop.nl.

Foto: Barbara Trienen

Gerelateerde berichten

  • Kinderkoor De Hofkids zoekt  nieuwe leden5 mei 2021 Kinderkoor De Hofkids zoekt nieuwe leden Kinderkoor De Hofkids is dringend op zoek naar nieuwe leden. Het koor voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud zoekt nieuw zangtalent omdat een aantal jonge zangers het koor is ontgroeid. […]
  • Top.NL zingt weer volop12 september 2018 Top.NL zingt weer volop Bij het koor Top.NL is de vakantie ook weer afgelopen. Het Goorse genootschap is altijd op zoek naar nieuwe aanwas en dus zijn zangers met of zonder ervaring welkom. Elke maandagavond […]
  • Jubileumconcert popkoor TOP.nl23 oktober 2014 Jubileumconcert popkoor TOP.nl Popkoor TOP.nl is jarig. Het Goorse muziekkorps is vijftien jaar en viert dit op zaterdag 1 november met een popconcert in De Reggehof. ABBA, Queen en The Supremes staan al op de lijst, […]
  • LEF voor publiek in actie in Markelo12 oktober 2021 LEF voor publiek in actie in Markelo Na anderhalf jaar mag de Goorse Vocal Group LEF eindelijk weer zingen voor publiek. Vanavond, dinsdag 12 oktober, geven de zangers en zangeressen om 20.15 uur een mini-optreden bij De […]
  • Zaterdag Open Huis Home of Talents2 september 2021 Zaterdag Open Huis Home of Talents Komende zaterdag 4 september zet Home of Talents de deuren van theater De Reggehof open voor een inkijkje in het lesprogramma en de mogelijkheden. in Goor. Er is een route door het gebouw […]