Derby Twenthe tegen Hector afgelast

Er gaat een streep door de stadsderby van komende zondag tussen vv Twenthe en sv Hector. De burenruzie in de vierde klasse B van het zondag amateurvoetbal is afgelast vanwege een aantal coronagevallen binnen het eerste elftal van Twenthe. Wanneer het duel wordt ingehaald, is ongewis. De derby was op voorhand al gedevalueerd tot een wedstrijd met minder allure door de afwezigheid van fans bij sportwedstrijden. De richtlijnen van de KNVB schrijven echter voor dat de wedstrijd op korte termijn moet worden ingehaald, waardoor de kans aannemelijk is dat ook bij de inhaalwedstrijd geen publiek mag komen.

Gerelateerde berichten

  • Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs14 mei 2022 Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs Met nog vier wedstrijden voor de boeg is het voor de vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs nog ongemeen spannend. Voor GFC valt er nog een hoop te winnen want de weken van de waarheid […]
  • Hector en Twenthe verliezen Hofderby’s12 mei 2022 Hector en Twenthe verliezen Hofderby’s Hector en Twenthe wisten vanavond in een doordeweekse speelronde weer geen punten te behalen. Hector verloor in Delden met 4-2 van Rood Zwart terwijl Twenthe op eigen veld met 1-4 […]
  • Toppers voor GFC en Twenthe, Hector thuis tegen Reunie7 mei 2022 Toppers voor GFC en Twenthe, Hector thuis tegen Reunie Met nog zes wedstrijden te gaan zijn er voor de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse nog allerlei belangen. GFC strijdt nog om promotie en speelt vandaag, na de 3-1 zege van vorige […]
  • GFC en Twenthe thuis, Hector naar Rekken30 april 2022 GFC en Twenthe thuis, Hector naar Rekken Er is nog van alles te winnen of verliezen voor de Goorse clubs in de vierde klasse. GFC hoopt nog steeds op promotie en staat gedeeld derde in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal. […]
  • Twenthe wint matige stadsderby24 april 2022 Twenthe wint matige stadsderby Twenthe heeft vanmiddag de vrije val een halt kunnen toeroepen in de stadsderby met Hector. De ploeg van trainer Mark Bolink was de gelukkige winnaar in de Goorse broederstrijd. Op […]