Sint voor ieder kind!

Gezinnen of alleenstaanden met kinderen die weinig te besteden hebben, hoeven niet bevreesd te zijn dat de Sint dit jaar stilletjes voorbij zal gaan. Salut heeft de diverse mogelijkheden gebundeld van de verschillende stichtingen, organisaties en kerken die bijvoorbeeld speelgoedpakketten beschikbaar stellen of op aanvraag langskomen met Sint, Piet en kadootjes. Bij het Kleding- en Speelgoedhuys in Goor kan kosteloos speelgoed opgehaald worden. Voor alle mogelijkheden is Salut bereikbaar via telefoonnummer 0547-260053, app: 06-20894999 of mail: info@nullsalut-welzijn.nl.

Gerelateerde berichten

  • Kleding en Speelgoedhuys Mossendam weer geopend15 april 2021 Kleding en Speelgoedhuys Mossendam weer geopend Het Kleding en Speelgoed Huys op sportpark De Mossendam is weer geopend. Een aantal vrijwilligers heeft de accommodatie weer up to date gemaakt om met name voor de minima gratis kleding […]
  • Gratis Sinterklaas voor minder bedeelden26 november 2017 Gratis Sinterklaas voor minder bedeelden Gezinnen met jonge kinderen die het niet breed hebben en toch graag een bezoekje zouden willen hebben van de Sint en zijn Pieten worden door de Goedheiligman uitgenodigd om te reageren. De […]
  • Gratis zelftesten bij Salut voor minima17 december 2021 Gratis zelftesten bij Salut voor minima Het college en de gemeenteraad van Hof van Twente hebben deze week besloten dat de gemeente gratis zelftesten beschikbaar stelt voor inwoners met een kleine beurs. Vanaf vanmiddag zijn […]
  • Sinterklaasintocht in Goor wordt evenement met corona-toegangsbewijs voor volwassenen8 november 2021 Sinterklaasintocht in Goor wordt evenement met corona-toegangsbewijs voor volwassenen Als de overheid deze week niet met aanvullende maatregelen komt, is het komende zondag weer feest voor de Goorse kinderen tijdens en na de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten, in de […]
  • Speelgoedruilbeurs ‘Recycle Sint’ in Goor18 november 2019 Speelgoedruilbeurs ‘Recycle Sint’ in Goor De speelgoedruilbeurs ‘Recycle Sint’ komt komende vrijdag, 22 november, naar Goor. De landelijke organisatie wil zoveel mogelijk speelgoed een tweede leven geven met een […]