Puntdak in actie voor goede doel

Basisschool de Puntdak houdt op 26, 27 en 28 maart een inzamelingsactie voor My Book Buddy. Die stichting realiseert (school)bibliotheken voor kansarme kinderen in ontwikkelingslanden. De lokale mensen maken een Book Buddy-kast waarna deze gevuld wordt met kinderboeken en informatieve boeken in de eigen taal. Met acties en de inzameling van literatuur zal de Puntdak zich inzetten om een z’n hoog mogelijk bedrag binnen te hengelen.

Gerelateerde berichten

  • PvdA hekelt radiostilte college8 februari 2014 PvdA hekelt radiostilte college De lokale PvdA wil dat het college open is over het dossier van het Bungalowpark op de Herikerflier. Dat is van de baan maar volgens de rechter niet op goede gronden van tafel geveegd […]
  • Sem krijgt zijn Free-style Libre24 april 2017 Sem krijgt zijn Free-style Libre De collecte voor de 10-jarige Sem Minkjan heeft gisteren tijdens de Goorse stadsderby tussen Hector en GFC 3.000 euro opgebracht. Het suikerpatientje kan daarmee tenminste twee jaar […]
  • Gelukspasactie tijdens Bigband Festival10 april 2017 Gelukspasactie tijdens Bigband Festival Gorenaren met een Gelukspas maken op Tweede Paasdag kans op 5000 punten tijdens het Bigband Festival. Ondernemersvereniging Goor Collectief is met een team aanwezig in het centrum om […]
  • Raadslid doet aangifte tegen Wilders20 maart 2014 Raadslid doet aangifte tegen Wilders Annemieke Wissink (foto) heeft vandaag op persoonlijke titel aangifte gedaan tegen PVV-leider Geert Wilders. Het huidige raadslid van de PvdA, die niet is gekozen in de nieuwe […]
  • Wiekslag sluit projectweek af met 1 april-grap1 april 2009 Wiekslag sluit projectweek af met 1 april-grap De Wiekslag zou vandaag een koninklijk spetterend einde beleven van haar eigen themaweek 'water'. De kinderen werden kinderen namelijk per brief verrast met het feit dat Prins […]