Sam Ligtlee wint NK teamsprint

Na de Europese titel hebben de baanwielrenners van de equipe van Sam Ligtlee ook de nationale titel veroverd. De Goorse baanwielrenner won samen met Theo Bos en het talent Tijmen van Loon op het onderdeel teamsprint. Ligtlee, die sinds enige tijd in Goor woonachtig is, presteert al drie jaar uitstekend op de baan met onder meer WK- en EK-goud. Dit weekend werd daar dus in Apeldoorn de NK-titel aan toegevoegd.

Gerelateerde berichten

  • Ligtlee pakt zilver op NK baanwielrennen27 december 2021 Ligtlee pakt zilver op NK baanwielrennen Sam Ligtlee heeft vandaag een zilveren medaille gehaald op het Nederlands Kampioenschap baanwielrennen. De in Goor woonachtige topsporter verloor in de sprintfinale over 200 meter van […]
  • Teleurgestelde Ligtlee vijfde op WK23 oktober 2021 Teleurgestelde Ligtlee vijfde op WK Sam Ligtlee is zijn wereldtitel op de kilometer tijdrit kwijt. De in Goor woonachtige baanwielrenner moest in het Franse Roubaix gisteravond genoegen nemen met de vijfde plaats. […]
  • Weer zilver voor Ligtlee op NK28 december 2021 Weer zilver voor Ligtlee op NK Sam Ligtlee heeft vandaag zijn sportieve jaar afgesloten met zijn tweede zilveren plak op het Nederlands Kampioenschap baanwielrennen. Na de tweede plek van gisteren op de sprint was hij […]
  • Ligtlee na goud nu zilver op EK baanwielrennen6 oktober 2021 Ligtlee na goud nu zilver op EK baanwielrennen Hij woont met zijn Enschedese vriendin sinds een paar maanden op De Whee in Goor en is nu één van de blikvangers op het Europees Kampioenschap baanwielrennen in het Zwitserse Grenchen. […]
  • Vijfde plaats Marit Cent op eerste dag NK16 december 2016 Vijfde plaats Marit Cent op eerste dag NK Marit Cent is de Nederlandse kampioenschappen baanwielrennen begonnen met een vijfde plaats op het onderdeel keirin. De sprintafstand, waarop de Eerbeekse Elis Ligtlee eerder dit jaar […]