Sam Ligtlee wint NK teamsprint

Na de Europese titel hebben de baanwielrenners van de equipe van Sam Ligtlee ook de nationale titel veroverd. De Goorse baanwielrenner won samen met Theo Bos en het talent Tijmen van Loon op het onderdeel teamsprint. Ligtlee, die sinds enige tijd in Goor woonachtig is, presteert al drie jaar uitstekend op de baan met onder meer WK- en EK-goud. Dit weekend werd daar dus in Apeldoorn de NK-titel aan toegevoegd.

Gerelateerde berichten

  • Teleurgestelde Ligtlee vijfde op WK23 oktober 2021 Teleurgestelde Ligtlee vijfde op WK Sam Ligtlee is zijn wereldtitel op de kilometer tijdrit kwijt. De in Goor woonachtige baanwielrenner moest in het Franse Roubaix gisteravond genoegen nemen met de vijfde plaats. […]
  • Ligtlee na goud nu zilver op EK baanwielrennen6 oktober 2021 Ligtlee na goud nu zilver op EK baanwielrennen Hij woont met zijn Enschedese vriendin sinds een paar maanden op De Whee in Goor en is nu één van de blikvangers op het Europees Kampioenschap baanwielrennen in het Zwitserse Grenchen. […]
  • Vijfde plaats Marit Cent op eerste dag NK16 december 2016 Vijfde plaats Marit Cent op eerste dag NK Marit Cent is de Nederlandse kampioenschappen baanwielrennen begonnen met een vijfde plaats op het onderdeel keirin. De sprintafstand, waarop de Eerbeekse Elis Ligtlee eerder dit jaar […]
  • Cent in goede vorm naar NK baanwielrennen12 december 2016 Cent in goede vorm naar NK baanwielrennen Wielrenster Marit Cent uit Goor kan met vertrouwen vooruitkijken naar de Nederlandse kampioenschappen baanwielrennen. Die worden komende vrijdag, zaterdag en zondag in het Omnisport […]
  • Goorse Ellen nu in Yab Yum29 juni 2012 Goorse Ellen nu in Yab Yum Ellen Kremers heeft een rol in de musical "Yab Yum, het Circus van de nacht". De Goorse speelt diverse rollen en gaat het land in met bekende hoofdrolspelers als Nelly Frijda (Ma Flodder), […]