Bovenbergloop AV Goor met start bij Kosterskoele

De jaarlijkse Bovenbergloop van AV Goor ’75 gaat komende zondag wél door en start dit keer vanaf een nieuwe locatie. Start en finish is dit keer bij openluchttheater De Kosterskoele waar eerder camping De Bovenberg plaats van handeling was. Er is een parcours uitgezet in het natuurgebied tegenover het zwembad. De senioren kunnen kiezen uit de afstanden 5- en 10 km. Voor de jeugd zijn er kortere afstanden. Er is, vanwege de geldende coronaregels geen publiek toegestaan en er is een QR-code check voor deelnemers én begeleiders van jeugd. Meer informatie op de SITE van de Goorse atletiekvereniging AV Goor.

Gerelateerde berichten

  • Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross7 maart 2020 Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross Onder zonnige omstandigheden heeft Michel van der Heide (foto) zaterdagmiddag de 5,4 kilometer van de Bovenbergcross gewonnen. In de door AV Goor '75 georganiseerde crossloop was de […]
  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Organisatie hoopt zondag op veel Goorse deelname Bovenbergloop24 november 2017 Organisatie hoopt zondag op veel Goorse deelname Bovenbergloop De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert zondag weer haar Bovenbergloop. Ook ditmaal is een afwisselend parcours uitgezet in het mooie natuurgebied rondom de Bovenberg en de […]
  • Bovenbergcross vanaf andere locatie20 februari 2022 Bovenbergcross vanaf andere locatie De Bovenbergcross start dit jaar vanaf een andere locatie dan in voorgaande jaren toen camping De Bovenberg in dat kader plaats van handeling was. Nu is de start en finish van de […]
  • AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol23 augustus 2021 AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert in de komende drie weken weer open trainingsavonden voor de jeugd. Die beginnen deze maandag 23 augustus. Op Sportpark De Horst aan de […]