Instrumentencarroussel basisscholen

Het was de afgelopen weken een gezellige muzikale bedoening op de basisscholen. Muziekdocenten van Home of Talents trokken namelijk vier weken lang met de Instrumentencarroussel langs de klassen in Goor. Kinderen uit groep 5 kregen toffe muzieklessen in harmonie/fanfaremuziek, op echte instrumenten.

Gerelateerde berichten

  • Voetbal in beeld…15 november 2021 Voetbal in beeld… Het was een treffend beeld. De supporters van Hector die vanuit de kantine naar de wedstrijd keken tussen SV Hector en Vios uit Beltrum. Uiteindelijk zagen ze van achter het glas vijf […]
  • December-actie Goorse winkeliers met prijzen2 december 2015 December-actie Goorse winkeliers met prijzen De jaarlijkse decembermaand-actie van Goor Collectief is vandaag van start gegaan. Dit jaar worden bij aankopen in de winkels één of meerdere bonnen verstrekt die meedingen naar diverse […]
  • Dronken bromfietser aangereden op Rondweg15 augustus 2011 Dronken bromfietser aangereden op Rondweg Een 51-jarige bromfietser uit Hengelo is gistermorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de Rondweg. De man kwam rond 11.40 uur vanuit de Haaksbergerweg en wilde de Rondweg oprijden. […]
  • Dean Kolbe ziet het levenslicht6 februari 2017 Dean Kolbe ziet het levenslicht Blijdschap in huize Kolbe, waar Jurgen en Mandy de trotse ouders zijn geworden van Dean. Namens de familie en vrienden worden zij, en ook "grote" zus Ilana, van harte gefeliciteerd met de […]
  • Filmhuis Alleman draait Tonio17 maart 2017 Filmhuis Alleman draait Tonio Filmhuis Alleman toont de film Tonio. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van A.F.Th. van der Heijden, wiens zoon is overleden. De film begint om 20.00 uur. Kosten bedragen […]