Instrumentencarroussel basisscholen

Het was de afgelopen weken een gezellige muzikale bedoening op de basisscholen. Muziekdocenten van Home of Talents trokken namelijk vier weken lang met de Instrumentencarroussel langs de klassen in Goor. Kinderen uit groep 5 kregen toffe muzieklessen in harmonie/fanfaremuziek, op echte instrumenten.

Gerelateerde berichten

  • Goorse schaatsers in top 10 NK scholieren13 maart 2016 Goorse schaatsers in top 10 NK scholieren De Goorse schaatsers Gijs Busschers, Sanne Hofmeijer, Jorn Elbert en Jaron Meijer zijn negende geworden op het Nederlands Kampioenschap schaatsen voor scholieren (NK SPA) op het kunstijs […]
  • Van der Heide nipt geklopt in eigen Bovenbergloop27 november 2016 Van der Heide nipt geklopt in eigen Bovenbergloop Hij is als bestuurslid van AV Goor '75 nauw betrokken bij de organisatie van de wedstrijd en bijna trok hij zondag ook nog aan het langste eind. Michel van der Heide (foto) is tweede […]
  • Geen treinen door boom op het spoor (update)3 januari 2012 Geen treinen door boom op het spoor (update) Tussen Goor en Delden reden dinsdag enige tijd geen treinen. Er lag namelijk een boom op het spoor. Vervoersmaatschappij Syntus heeft tussen Goor en Delden bussen ingezet. Reizigers […]
  • Winnaars warme truiendag aftrap Hofpower10 maart 2017 Winnaars warme truiendag aftrap Hofpower Op de nationale warme truiendag vond vandaag ook de aftrap van het warmteproject HofPower plaats. Die aftrap ging gepaard met de uitslag van de trui-ontwerpwedstrijd. Wethouder Pieter van […]
  • Hector pakt met 10 man punt bij Barbaros6 september 2015 Hector pakt met 10 man punt bij Barbaros Hector is de nieuwe competitie begonnen met een 1-1 gelijkspel tegen Barbaros. Onder de rook van het FBK-stadion in Hengelo ging het in de eerste helft gelijk op maar werd er niet […]