VVV Informatiepunt nu bij Joos Wonen

Het VVV Informatiepunt is in Goor verhuisd naar het winkelpand van Joos Wonen in de Grotestraat. Het info-punt voor toeristen zat de afgelopen twee jaar op het Weversplein bij Lekker Leuk dat onlangs stopte. Bij Joos Wonen is de VVV nu als shop-in-shop ondergebracht. Er zijn onder meer fiets-, wandel- en autoroutes verkrijgbaar, folders en gratis folders. voor dat assortiment blijft HofMarketing verantwoordelijk net als voor de promotieactiviteiten voor Goor. Dit in samenwerking met het Toeristisch platform Goor.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe citymap en slabbetjes voor nieuw geborenen24 juni 2020 Nieuwe citymap en slabbetjes voor nieuw geborenen HofMarketing heeft ook dit jaar samen met de toeristische ondernemers in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, één complete kaart gemaakt met toeristische informatie en […]
  • HofMarketing vestigt zich in voormalig Goors gemeentehuis3 mei 2018 HofMarketing vestigt zich in voormalig Goors gemeentehuis De nieuwe stichting HofMarketing gaat zich in vestigen in het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor. Daar is vanaf afgelopen dinsdag kantoorruimte gehuurd. Directeur Wilco de […]
  • Marriët de Beer nieuwe kwartiermaker VVV Hof van Twente20 januari 2018 Marriët de Beer nieuwe kwartiermaker VVV Hof van Twente Marriët de Beer-Eijkelkamp is de nieuwe kwartiermaker bij VVV Hof van Twente. De Goorse ZZP-er volgt hiermee Mark van het Bolscher op en zal zo'n twee dagen in de week aan de slag gaan […]
  • Onderzoek naar vrijetijds-economie27 juli 2016 Onderzoek naar vrijetijds-economie Er is een marktonderzoek gestart naar het wonen, werken en recreëren in Goor en omgeving. Er worden onderzoeken uitgezet bij ondernemers, de VVV, de gemeente en bij evenementen. Ook […]
  • Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden…22 mei 2022 Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden… Over een kleine vijf weken is het weer zover. Dan trekt de Kinderoptocht op zaterdagmiddag weer door het centrum met fraaie creaties van de Goorse basisschoolkinderen. In de rubriek Oald […]