Goorse vrouw betrokken bij dodelijk ongeluk in Markelo

Naar nu blijkt is volgens Tubantia een 31-jarige vrouw uit Goor betrokken geweest bij het verschrikkelijke dodelijk ongeval van afgelopen zondag in Markelo. De auto die in de middag in aanrijding kwam met het 16-jarige slachtoffer werd volgens de krant namelijk bestuurd door de vrouw uit Goor. Bij het ongeluk op de kruising Lochemseweg-Stationsweg kwam de 16-jarige Judith uit Markelo om het leven. De automobiliste en fietsster kwamen beiden uit de richting Lochem, het meisje reed op het fietspad. Zonder voorrang te verlenen aan de auto wilde de fietsster de Lochemseweg oversteken naar de middengeleider. De automobiliste kon de fietsster op haar beurt niet meer ontwijken.

Gerelateerde berichten

  • Pas op voor pinfraude aan de deur16 november 2021 Pas op voor pinfraude aan de deur Volgens de Politie Hof van Twente is er een malafide verkoper actief in Goor en de overige kernen in de Hof die aan de deur gereedschap aan de man probeert te brengen. Middels een listige […]
  • Vermiste Enschedese is weer terecht28 juli 2021 Vermiste Enschedese is weer terecht Een vermiste jonge Enschedese die sinds zondagavond werd vermist,k is weer terecht. Dat meldt de Enschedese politie op haar Facebookpagina. Waar de 16-jarige is aangetroffen is niet […]
  • Vrouw met kinderen aangereden in de Kerkstraat21 juni 2021 Vrouw met kinderen aangereden in de Kerkstraat Een vrouw die in een zogenoemde Babboe-fiets met haar drie kinderen over de Kerkstraat reed is vanmiddag aangereden door een grote truck met een hefbak. Deze moest naar alle […]
  • Beschonken en brutaal…19 juni 2021 Beschonken en brutaal… Een 21-jarige Enschedeër is vannacht zijn rijbewijs kwijt geraakt na een opmerkelijk tafereel in de Kloosterlaan en van Coeverdenstraat. De politie kreeg rond 02:00 uur een melding over […]
  • Gewonde bij aanrijding op van Kollaan8 juni 2021 Gewonde bij aanrijding op van Kollaan Een 20-jarige vrouw is gisteravnd gewond geraakt toen zo op haar fiets werd aangereden op de van Kollaan. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog ongewis. De vrouw is per ambulance […]