Alzheimercafé uitgesteld

Vanwege de corona-maatregelen is besloten het Alzheimercafé van 30 november te verplaatsen naar 25 januari 2022. Tijdens deze bijeenkomst worden drie vormen van ondersteuning toegelicht: Thuisbegeleiding, Dagbesteding en de Zorgboerderij. Bent u betrokken bij de mens met dementie en/of wilt u meer weten van dit onderwerp? U bent van harte welkom op dinsdag 25 januari 2022 om 19.15 uur bij De Reggehof in Goor. De zaal is open vanaf 18.45 uur. 

Gerelateerde berichten

  • Reiners danst 2.132 euro bij elkaar15 maart 2011 Reiners danst 2.132 euro bij elkaar De dansmarathon van Dancemasters Reiners heeft maar liefst 2.132 euro opgeleverd voor het goede doel. Op dinsdag 22 februari werd er door een aantal danskoppels twaalf uur onafgebroken […]
  • Olympia voor historische promoties7 april 2015 Olympia voor historische promoties Met nog een paar duels te gaan hangt er een sensatie in de lucht bij tafeltennisvereniging Olympia. De Goorse paarshemden staan met zowel het eerste als het tweede team bovenaan in de […]
  • Vrouwenderby prooi voor Twenthe13 november 2011 Vrouwenderby prooi voor Twenthe Het dameselftal van vv Twenthe heeft zondagmiddag de vrouwenderby tegen GFC winnend afgesloten. Op sportpark 't Piepwillem boekte de thuisploeg een 4-2 overwinning. Het was de eerste zege […]
  • Weg naar Markelo komende maand afgesloten7 september 2021 Weg naar Markelo komende maand afgesloten De N753 over de Herikerberg richting Markelo en de A1 is de komende maand afgesloten voor groot onderhoud. Gisteren is begonnen met het vervangen van her bestaande asfalt voor een nieuw […]
  • Aalderink 33e in Enschede Marathon26 april 2009 Aalderink 33e in Enschede Marathon Harry Aalderink is vandaag als 33e gefinisht tijdens de Enschede Marathon. De ervaren hardloper van AV Goor '75 deed precies drie uur over de 42 kilometer en 195 meter. Dat was 41 minuten […]