Alzheimercafé uitgesteld

Vanwege de corona-maatregelen is besloten het Alzheimercafé van 30 november te verplaatsen naar 25 januari 2022. Tijdens deze bijeenkomst worden drie vormen van ondersteuning toegelicht: Thuisbegeleiding, Dagbesteding en de Zorgboerderij. Bent u betrokken bij de mens met dementie en/of wilt u meer weten van dit onderwerp? U bent van harte welkom op dinsdag 25 januari 2022 om 19.15 uur bij De Reggehof in Goor. De zaal is open vanaf 18.45 uur. 

Gerelateerde berichten

  • Project Gijmink extreem veel duurder dan verwacht13 maart 2014 Project Gijmink extreem veel duurder dan verwacht De herstructurering van de wijk ‘t Gijmink valt veel en veel duurder uit dan verwacht. De gemeente voorziet een tekort van maar liefst €832.000. Eerder werd het beschikbare budget van ruim […]
  • Goor Collectief wil stadsraad19 juni 2012 Goor Collectief wil stadsraad Goor Collectief schaart zich vanavond in de commissievergadering achter de culturele instellingen, die met name in Goor worden getroffen. De muziekschool, de bibliotheek en de Reggehof […]
  • Toch nog mensen blij…16 mei 2011 Toch nog mensen blij… Het was prachtig. De beelden op TV Oost spraken boekdelen. Twente is trots op haar club ondanks het missen van de titel. Goor is van oorsprong een FC Twente-bolwerk maar toch zijn er ook […]
  • Winters Goor is prachtig en het ijs wordt steeds dikker21 januari 2017 Winters Goor is prachtig en het ijs wordt steeds dikker De vrieskou houdt met name 's nachts aan en dat zorgt ervoor dat het ijs op de Goorse IJsbaan 't Slag gestaag groeit. "Maar het is nog niet genoeg" zegt voorzitter Joop van Leeuwen van de […]
  • Wie wordt Goors biljartkampioen?21 juni 2013 Wie wordt Goors biljartkampioen? Morgenmiddag is in de Trekpleister de ontknoping van het Goors kampioenschap biljarten. Zestien deelnemers zijn nog over en die gaan via een knock-out systeem met elkaar in de slag. Het […]