Actie: Iedereen een boom

Inwoners uit Goor komen in aanmerking voor de provinciale ‘Iedereen een Boom-actie’. De provincie Overijssel, Landschap Overijssel en de gemeente Hof van Twente delen komende winter bomen en bosplantsoenplanten uit tegen een kleine vergoeding (tussen 37,50 en 250,-.). De rest wordt door de provincie betaald. De actie geldt voor iedereen die woont in het buitengebied van de gemeente Hof van Twente. Met een plek voor bomen en/of bosplantsoen op het erf. Meer info vind je op www.iedereeneenboom.nl/boomdeeldag.

Gerelateerde berichten

  • ‘Boom-events’ moeten zorgen voor 35.000 extra bomen in de Hof9 december 2021 ‘Boom-events’ moeten zorgen voor 35.000 extra bomen in de Hof De gemeente Hof van Twente is samen met De Groen Loper een actie gestart om particulieren gratis bomen, zaaiingen en struiken af te nemen om te planten op eigen terrein of aan te bieden […]
  • Papegaai in de boom op ’t Jannink (UPDATE)7 december 2021 Papegaai in de boom op ’t Jannink (UPDATE) In een boom bij het speeltuintje op 't Jannink in het centrum van Goor is vandaag (dinsdag 7 december) een grote papegaai gesignaleerd. Het lijdt geen twijfel dat de vogel ergens uit een […]
  • Vrijwilligersprijzen voor Kraak en Vluchtelingenwerk2 december 2021 Vrijwilligersprijzen voor Kraak en Vluchtelingenwerk De Provincie Overijssel heeft één van de jaarlijkse vrijwilligersprijzen uitgereikt aan Herman Kraak (foto). De Gorenaar is secretaris van veel organisaties en werkgroepen én actief bij […]
  • En daar schijnt vanavond het licht15 november 2021 En daar schijnt vanavond het licht De actievoerders rondom de lantaarnpalen in het buitengebied zijn vandaag scheutig met complimenten richting de Goorse bevolking en dit digitale thuis. De actie van buurtschapscentrum […]
  • Lantaarnpalen N346 blijven wellicht toch staan8 november 2021 Lantaarnpalen N346 blijven wellicht toch staan De provincie Overijssel is toch bereid het verwijderen van de lantaarnpalen langs de N346 tussen Goor en Delden te heroverwegen. De lokale CDA-fractie en inwoners van de buurtschappen […]