Nieuwe Hofprins CV Sterzo: Wie zou het zijn?

Het is op dit moment nog onzeker of de nieuwe hoogheid van de Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo morgenmiddag ten tonele verschijnt in zaal De Ster. Dat is afhankelijk van de coronapersconferentie van vanavond. Alles is in ieder geval wel in gereedheid gebracht voor het opkomstfeest dat om 15:00 uur begint. Inmiddels circuleren al wel de nodige hints op social media die in de richting wijzen van de elfde jubileumprins die zich in het komende carnavalsjaar ook Hofprins mag noemen. Zo is hij of zij grensoverschrijdend, maakt graag een rondje om de kerk, staat de nieuwe Prins vaak onder hoogspanning én is hij of zij er ook vaak ‘gloeiend’ bij. Het geplaceerde feest bij De Ster is, mits toegestaan, gratis te bezoeken met coronatoegangsbewijs.

Gerelateerde berichten

  • Wie wordt de 10e Prins van CV Sterzo?28 november 2019 Wie wordt de 10e Prins van CV Sterzo? De spanning bij de Goorse carnavalisten stijgt inmiddels ten top want komende zaterdag wordt het carnavals-seizoen in zaal De Ster geopend met de opkomst van de nieuwe hoogheid van CV […]
  • Het grote gissen is begonnen…17 november 2016 Het grote gissen is begonnen… Wie wordt de zevende Prins Carnaval van CV Sterzo ? Dat is de grote vraag, vooral bij de Goorse carnavalisten die inmiddels zijn begonnen met het gissen naar de naam van de nieuwe […]
  • Rudi Jansen nieuwe prins CV Sterzo29 november 2015 Rudi Jansen nieuwe prins CV Sterzo Rudi Jansen is de nieuwe prins van CV Sterzo. De 55-jarige Gorenaar werd deze zaterdagavond gepresenteerd in residentie De Ster, samen met zijn twee adjudanten: Jesse Overbeek en Gerco […]
  • Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo?20 november 2018 Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo? Komende zaterdagavond zal duidelijk worden wie de nieuwe Prins Carnaval van Goor én de Hof van Twente zal gaan worden. Tijdens een spectaculair opkomstfeest in Zaal De Ster zal de negende […]
  • Henri Tijhuis nieuwe Goorse Prins Carnaval26 november 2016 Henri Tijhuis nieuwe Goorse Prins Carnaval Henri Tijhuis is de nieuwe Prins Carnaval van CV Sterzo. De Goorse ondernemer kwam tot ieders verrassing uit de rook naar voren in zaal De Ster vanavond. Naast Tijhuis doemden twee […]