Sleutels gevonden op de Herikerberg

In de categorie vermiste artikelen kreeg de lief- en leedredactie vandaag dit bericht. “Ik heb vanochtend op de Herikerberg twee huissleutels met daaraan bevestigd een USB-stick gevonden. Op de USB-stick staan foto’s. De eigenaar van de sleutels kan zich melden.”

Update: De sleutels zijn inmiddels weer bij de rechtmatige eigenaar.

Gerelateerde berichten

  • Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen5 juni 2014 Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen In de categorie vermiste artikelen vandaag een sleutelbos. Marinus Kleinsman verloor vorige week onder andere zijn auto- en huissleutels. "Het meest waarschijnlijk ben ik ze kwijtgeraakt […]
  • Fototoestel verloren bij het kanaal18 januari 2012 Fototoestel verloren bij het kanaal In de categorie vermiste artikelen deze week een fotocamera. “Afgelopen zondag ben ik mijn fototoestel een Sony DSC-H55 verloren aan de waterkant of parkeerplaats bij een bankje achter het […]
  • Fietstas vermist na misverstand28 september 2013 Fietstas vermist na misverstand In de categorie verloren artikelen vandaag fietstassen. "Ik heb mijn zwarte fietstas, merk New Looks met diverse dingen erin verloren, deze heb ik niet goed aan de fiets geklikt. Wie deze […]
  • Huissleutel gevonden aan Wachtpostdijk3 maart 2015 Huissleutel gevonden aan Wachtpostdijk In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een huissleutel. Een der trouwe bezoekers van deze site vond vanmiddag een huissleutel (foto) bij het uitlaten van de hond. De sleutel is […]
  • Portemonnee zoekgeraakt door Nick3 maart 2014 Portemonnee zoekgeraakt door Nick In de categorie vermiste artikelen vandaag weer eens een portemonnee. Deze smeekbede kreeg de redactie binnen: "Heeft iemand op de route tussen sporthal De Mossendam en SG De Waerdenborch […]