Hofderby Hector-Rood-Zwart live op Hofstreek TV

De Hofderby SV Hector tegen Rood-Zwart is komende zondag live te zien op de lokale zender Hofstreek TV. Het duel in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal begint om 14:00 uur. De coronamaatregelen schrijven voor dat er geen publiek langs de lijn mag staan op ’t Doesgoor. Reden voor Hofstreek Omroep om de wedstrijd tussen de groen witten en de ploeg uit Delden rechtstreeks op de buis te brengen. Hofstreek TV is te ontvangen op KPN kanaal 1324, Caiway glasvezel kanaal 12 en via het Caiway kabel-kanaal 70. De wedstrijd begint om 14.00 uur. Ook kan er gekeken worden via de website van de omroep: www.hofstreek.nl. Overigens is de stadsderby van Hector tegen Twenthe ingeroosterd op donderdagavond 9 december. Aanvankelijk zou die wedstrijd afgelopen zondag worden afgewerkt, maar toen gooide corona roet in het eten.

Gerelateerde berichten

  • Hector en Twenthe verliezen Hofderby’s12 mei 2022 Hector en Twenthe verliezen Hofderby’s Hector en Twenthe wisten vanavond in een doordeweekse speelronde weer geen punten te behalen. Hector verloor in Delden met 4-2 van Rood Zwart terwijl Twenthe op eigen veld met 1-4 […]
  • Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart28 november 2021 Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart Hector is er vandaag niet in geslaagd om de Hofderby tegen Rood Zwart te winnen. Op sportpark 't Doesgoor werd het 0-2 voor de bezoekers. Bij rust was het nog 0-0. In dat eerste bedrijf […]
  • Belangrijke zege Hector tegen concurrent Diepenheim15 mei 2022 Belangrijke zege Hector tegen concurrent Diepenheim SV Hector heeft vanmiddag uiterst belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. Op het eigen Doesgoor werd met 2-0 gewonnen van vv Diepenheim waardoor de ploeg van trainer […]
  • Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs14 mei 2022 Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs Met nog vier wedstrijden voor de boeg is het voor de vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs nog ongemeen spannend. Voor GFC valt er nog een hoop te winnen want de weken van de waarheid […]
  • Hector verder in de problemen na nederlaag tegen Reunie8 mei 2022 Hector verder in de problemen na nederlaag tegen Reunie SV Hector moet nog alle zeilen bij zetten om de nacompetitie te ontlopen. De ploeg van trainer Jordy Drenth verloor vandaag van het Borculose Reunie met 4-1. Op sportpark 't Doesgoor werd […]