Regge Hout biedt Doors Wide Open helpende hand

Het Goorse bedrijf Regge Hout B.V. gaat twee initiatieven van de stichting Doors Wide Open financieel ondersteunen. Het gaat in eerste instantie om de Sinterklaasactie waarbij gezinnen die moeten leven op het minimum een bezoek van de Sint en zijn Pieten krijgen met de daarbij behorende kado’s en lekkernijen. Daarnaast wordt ook een kerstdiner voor zo’n 150 minder bedeelden financieel ondersteund. Doors Wide Open is de laatste weken in het nieuws omdat de aangevraagde coronasteun bij de gemeente Hof van Twente niet is toegekend omdat de stichting niet aan de voorwaarden zou voldoen. Daarover loopt nog een beroepsprocedure.

In een persbericht zegt Rutger Vehof van Regge Hout B.V. zich als ondernemer in de Hof medeverantwoordelijk te voelen. Hij wil samen met Doors Wide Open onderzoeken hoe er hulp kan worden geboden aan gezinnen die in armoede leven en andere hulpbehoevenden. Hij hoopt ook andere bedrijven te stimuleren om te doneren aan Doors Wide Open en in gesprek te gaan om samen te werken aan een betere toekomst voor iedereen.

Gerelateerde berichten

  • Vaderdagtaarten voor minima20 juni 2021 Vaderdagtaarten voor minima Het is vandaag Vaderdag en dus wordt in veel gezinnen de papa des huizes in het zonnetje gezet. De stichting Doors Wider Open ging in de afgelopen dagen met gebak lang gezinnen die op het […]
  • Doors Wide Open blijft op zoek naar vrijwilligers6 mei 2021 Doors Wide Open blijft op zoek naar vrijwilligers Stichting Doors Wide Open zoekt in verband met de groei vrijwilligers voor diverse onderdelen en werkzaamheden. Voor het Proathuus is zij op zoek naar enthousiaste en sociale mensen die […]
  • ‘Preventieve’ voedselpakketten van voedselbank Seine24 maart 2021 ‘Preventieve’ voedselpakketten van voedselbank Seine Zeker nu de lock down-maatregelen wederom zijn verlengd denkt Voedselbank Seine dat het nodig is om voedselpakketten 'preventief' te gaan verstrekken om daarmee bij te dragen aan het […]
  • Gratis verjaardagspakketten voor kinderen minima19 januari 2021 Gratis verjaardagspakketten voor kinderen minima Speelgoedbank Seine, een onderdeel van de stichting Doors Wide Open, wil kinderen van ouders met een minimum inkomen, ondersteunen tijdens verjaardagen. Er zijn gratis pakketten […]
  • Extra uitzendingen Hof in Actie vanuit Glazen Huis29 december 2020 Extra uitzendingen Hof in Actie vanuit Glazen Huis Er zijn morgen en overmorgen extra uitzendingen vanuit het Glazen Huis in het Praothuus centrum van Goor. Dit om het bedrag voor horeca, cultuur en sport nog wat op te hogen. Er is tot nu […]