GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde

De vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs komen dit weekeinde weer, zonder publiek, in actie. GFC speelt vanmiddag in de zaterdag vierde klasse F tegen RKSV Bornerbroek dat vorige week niet speelde en daarvoor een paar fikse nederlagen leed. Toch heeft die ploeg daarvoor 12 punten vergaard en staat 7e. GFC is de nummer 4 met 4 punten meer. Twenthe gaat morgen op bezoek bij sv Delden dat het goed doet in 4B met een gedeelde 2e plek en 8 punten meer dan de Tricolores die met 9 punten 8e staan. De andere Hofderby wordt gespeeld op ’t Doesgoor en is live te zien op Hofstreek TV. SV Hector, dat 4 punten heeft uit 7 duels kan goede zaken doen als het wint van Rood Zwart om weg te komen van de onderste plaatsen. De Deldenaren hebben 5 punten meer.