GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde

De vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs komen dit weekeinde weer, zonder publiek, in actie. GFC speelt vanmiddag in de zaterdag vierde klasse F tegen RKSV Bornerbroek dat vorige week niet speelde en daarvoor een paar fikse nederlagen leed. Toch heeft die ploeg daarvoor 12 punten vergaard en staat 7e. GFC is de nummer 4 met 4 punten meer. Twenthe gaat morgen op bezoek bij sv Delden dat het goed doet in 4B met een gedeelde 2e plek en 8 punten meer dan de Tricolores die met 9 punten 8e staan. De andere Hofderby wordt gespeeld op ’t Doesgoor en is live te zien op Hofstreek TV. SV Hector, dat 4 punten heeft uit 7 duels kan goede zaken doen als het wint van Rood Zwart om weg te komen van de onderste plaatsen. De Deldenaren hebben 5 punten meer.

Gerelateerde berichten

  • Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs14 mei 2022 Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs Met nog vier wedstrijden voor de boeg is het voor de vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs nog ongemeen spannend. Voor GFC valt er nog een hoop te winnen want de weken van de waarheid […]
  • Toppers voor GFC en Twenthe, Hector thuis tegen Reunie7 mei 2022 Toppers voor GFC en Twenthe, Hector thuis tegen Reunie Met nog zes wedstrijden te gaan zijn er voor de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse nog allerlei belangen. GFC strijdt nog om promotie en speelt vandaag, na de 3-1 zege van vorige […]
  • GFC naar Daarle, Twenthe naar Diepenheim9 april 2022 GFC naar Daarle, Twenthe naar Diepenheim Twee van de Goorse clubs komen dit weekeinde in actie in de vierde klasse van het zaterdag- en zondag amateurvoetbal. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) in en tegen Daarle en lijkt op […]
  • Uitwedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse26 maart 2022 Uitwedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse De eerste elftallen van de drie Goorse voetbalclubs spelen dit weekeinde allemaal een uitwedstrijd. Allereerst gaat GFC, dat vorige week vanwege corona niet in actie kwam, in Borne tegen […]
  • Sleutelduels voor Goorse clubs26 februari 2022 Sleutelduels voor Goorse clubs Een belangrijk voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs die alle drie een sleutelduel spelen. Allereerst speelt GFC vanmiddag (14:30 uur) een thuiswedstrijd […]