Goorse winter- en paardenmarkt gaat niet door

De Goorse wintermarkt, die gepland stond voor de derde zaterdag in december, gaat niet door. Dit in verband met de aangescherpte coronamaatregelen die gisteren zijn afgekondigd. Ondanks het feit dat evenementen onder voorwaarde wel door kunnen gaan, zegt de organisatie, Goor Collectief, de veiligheid in het stadshart niet kunnen waarborgen. De Goorse winter- en paardenmarkt is nu verschoven naar 22 december van het volgende jaar.

Gerelateerde berichten

  • Geldprijzen voor mooiste kraam en oldtimer op Goorse Wintermarkt2 november 2021 Geldprijzen voor mooiste kraam en oldtimer op Goorse Wintermarkt Particuliere verkopers en verenigingen kunnen op de derde zaterdag van december een kraam en een plek in het Goorse centrum krijgen tijdens de Wintermarkt/Paardenmarkt en kans maken op […]
  • Goor in Winter(markt)se sferen…19 november 2021 Goor in Winter(markt)se sferen… De aanblik van het Goorse stadshart heeft door het vervangen van de banners weer een andere aangezicht gekregen. Vol goede moed zijn er fonkelnieuwe banners opgehangen die de komende […]
  • Paardenmarkt naar de Spoorstraat12 september 2020 Paardenmarkt naar de Spoorstraat De Goorse Paardenmarkt gaat verhuizen naar de Spoorstraat en dee parkeerplaats achter caf√© De Ster. Dat is de uitkomst van diverse gesprekken tussen de gemeente Hof van Twente, Dieren […]
  • Stilte waar muziek had moeten klinken…13 april 2020 Stilte waar muziek had moeten klinken… Het Goorse stadshart is nagenoeg leeg en oogt koud en kil op deze Tweede Paasdag. Een enkele winkelier heeft de deuren geopend maar veel klandizie is er niet. hoe anders had dat moeten […]
  • Opblaasbare kerk en veel muziek tijdens Winters Genieten13 december 2018 Opblaasbare kerk en veel muziek tijdens Winters Genieten Een grote roze kerk, veel muziek, kinderactiviteiten en de nodige hapjes en drankjes. Dat zijn globaal de ingredi√ęten tijdens de komende editie van Winters Genieten in het Goorse […]