GFC onderuit tegen Bornerbroek

GFC verloor gisteren teleurstellend, de thuiswedstrijd tegen RKSV Bornerbroek. In de wedstrijd die zonder publiek gespeeld moest worden werd het uiteindelijk 3-4. Al in de vijfde minuut was het Dwight van den Brink die Bornerbroek met een laag diagonaal schot op een 0-1 voorsprong zette. Een kwartier later tekende hij, tegen de verhouding in, ook voor de 0-2. Daarna kwamen de rood zwarten terug in de wedstrijd door goals van Thijs Moorman en Tim Wassink (archieffoto). 2-2 was ook de ruststand. GFC, dat het zonder Olaf Siegers moest doen, ging na de thee op jacht naar de voorsprong maar kon niet voorkomen dat Sander Kuik namens Bornerbroek twee keer scoorde. GFC kreeg een aantal goede kansen waarvan er één werd benut door invaller Daan Zweers maar verder kwam de ploeg van trainer Romano Lammertink niet.

Gerelateerde berichten

  • Titel voor GFC nagenoeg uit zicht na nederlaag tegen ATC14 mei 2022 Titel voor GFC nagenoeg uit zicht na nederlaag tegen ATC De kansen voor GFC op het kampioenschap n de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal zijn na vanmiddag fors geslonken. De ploeg van trainer Romano Lammertink verloor op eigen veld de […]
  • GFC houdt zicht op titel10 mei 2022 GFC houdt zicht op titel GFC blijft in de race om het kampioenschap in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond van Sportclub Rijssen met 4-0. Bij […]
  • GFC klopt AVC Heracles in Almelo7 mei 2022 GFC klopt AVC Heracles in Almelo GFC blijft het goed doen in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. Vanmiddag werd in Almelo AVC Heracles met 0-3 verslagen. De rood zwarten kwamen al na tien minuten op […]
  • Wassink schiet GFC langs Achilles’1230 april 2022 Wassink schiet GFC langs Achilles’12 GFC deed vandaag goede zaken in de top van de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal. op het uiegen sportpark Heeckeren werd het Hengelose Achilles '12 met 3-1 verslagen. Een verdiende […]
  • GFC heeft geen moeite met Sportclub Rijssen5 maart 2022 GFC heeft geen moeite met Sportclub Rijssen GFC had vanmiddag geen moeite met Sportclub Rijssen. De hekkensluiter in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal werd in Rijssen met 0-4 verslagen. Trainer Romano Lammertink moest het […]