Winnende puzzels naar restaurants

Het ontwerp van plaatsgenoot Marcel van den Oever zien we de komende periode terug bij de restaurants in de Hof van Twente. Hij heeft namelijk de puzzelactie gewonnen met zijn ontwerp van Watermolen den Haller. De puzzels worden overal uitgereikt bij de horecazaken in de gemeente en zijn uitgebracht door Hofmarketing in het kader van het 20 jarig bestaan de gemeente Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Maak je kleurplaat van mooie stekjes24 oktober 2021 Maak je kleurplaat van mooie stekjes HofMarketing roept kinderen én volwassenen op om kleurplaten over bijzondere plekken in de Hof, zo mooi mogelijk te maken. Dat mag ook digitaal. Met deze Kleur-je-puzzelwedstrijd viert de […]
  • Live tv-show 20 jaar Hof van Twente24 augustus 2021 Live tv-show 20 jaar Hof van Twente In het kader van de viering van 20 jaar gemeente Hof van Twente is er op vrijdag 10 september een speciale liveshow op Hofstreek TV met de '20 jaar Hof Top 20', de […]
  • Versier feestelijke bordjes voor 20 jaar Hof van Twente10 juli 2021 Versier feestelijke bordjes voor 20 jaar Hof van Twente Op vrijdag 10 september is het 20 jaar geleden dat de fusiegemeente Hof van Twente het levenslicht zag. Hofmarketing wil dat feestje ook meevieren en dan met behulp van de kinderen. Zij […]
  • 20 jaar Hof van Twente: Deel herinneringen en favoriete plekken30 maart 2021 20 jaar Hof van Twente: Deel herinneringen en favoriete plekken In september van dit jaar bestaat de gemeente Hof van Twente 20 jaar en ondanks de coronacrisis en de gevolgen van de cyberaanval wil de gemeente hier toch op feestelijke wijze aandacht […]
  • Hector met klassiek jubileumtenue tijdens 100-jarig bestaan27 juli 2022 Hector met klassiek jubileumtenue tijdens 100-jarig bestaan SV Hector maakt zich op voor een historisch jubileum: het 100-jarig bestaan. Op 23 mei 2023 is dé datum voor de Goorse volksclub en vanaf 1 januari 2023 staan er tal van activiteiten […]