Opnieuw geen WK voor Jelle Klaasen

Jelle Klaasen ontbreekt dit jaar wederom bij de WK darts in Londen. Tijdens het laatste kwalificatietoernooi in het Engelse Barnsley verloor hij in de eerste ronde met 6-5 van de 19-jarige Tsjech Adam Gawlas. De 37-jarige Klaasen werd in 2006 wereldkampioen bij de BDO en deed sinds zijn overstap naar de PDC, een jaar later, bijna altijd mee aan het WK. In 2012 en vorig jaar wist hij zich niet te kwalificeren. In 2015 wist Klaasen nog tot de halve finales te reiken.

Gerelateerde berichten

  • Jelle Klaasen zeker jaar geen PDC-darter15 januari 2022 Jelle Klaasen zeker jaar geen PDC-darter De Goorse topdarter Jelle Klaasen mag zeker een jaar geen wedstrijden spelen in de PDC-tour. De voormalig wereldkampioen van de BDO uit Goor wist bij de zogenoemde Europese […]
  • Geen WK darts voor Jelle Klaasen30 november 2020 Geen WK darts voor Jelle Klaasen Jelle Klaasen doet dit jaar niet mee aan het hoofdtoernooi van de WK darts in Londen. De Goorse darter werd vandaag uitgeschakeld in de kwalificaties. Hij verloor van landgenoot Niels […]
  • Sterk optreden Klaasen bij UK Open8 maart 2020 Sterk optreden Klaasen bij UK Open Jelle Klaasen is zondag in de kwartfinale van de UK Open gestrand. De Goorse darter moest daarin zijn meerdere erkennen in Daryl Gurney, de nummer acht van de wereldranglijst. Pas in de […]
  • Klaasen net niet opgewassen tegen Van Gerwen14 december 2019 Klaasen net niet opgewassen tegen Van Gerwen Spannend was het zeker. Maar het WK Darts zit er na één dag al op voor de Goorse topdarter Jelle Klaasen. Hij verloor van de grote favoriet en landgenoot Michael van Gerwen. Eerder op de […]
  • Jelle Klaasen verrassend uitgeschakeld in tweede ronde op WK Darts21 december 2018 Jelle Klaasen verrassend uitgeschakeld in tweede ronde op WK Darts Voor Jelle Klaasen zit het WK darts erop. Nadat hij in de eerste ronde vrij was, verloor de darter uit Goor in de tweede ronde verrassend van de Engelsman Keegan Brown: 3-1. […]