Vrijwilligersprijzen voor Kraak en Vluchtelingenwerk

De Provincie Overijssel heeft één van de jaarlijkse vrijwilligersprijzen uitgereikt aan Herman Kraak (foto). De Gorenaar is secretaris van veel organisaties en werkgroepen én actief bij de Agrarische Natuurvereniging Hooltwark, de Groene Loper Hof van Twente, Kerngroep Groen en de Goorse HockeyClub dat dit jaar de 2e prijs behaalde bij de Groenste Sportclub van Overijssel. Ook zette hij de weidevogelgroep Hof van Twente op de kaart. Ook werd in Goor Vluchtelingenwerk Hof van Twente geëerd voor hun werk voor de nieuwkomers in de gemeente. De oorkondes werden namens de Provincie uitgereikt door Herman Kalter, lid van Provinciale Staten en gemeenteraadslid namens de SP.

Gerelateerde berichten

  • Provinciale vrijwilligersprijzen voor ’t Doesgoor en Kiekeboe24 november 2020 Provinciale vrijwilligersprijzen voor ’t Doesgoor en Kiekeboe De vrijwilligers van wijkvoorziening 't Doesgoor én kringloopwinkel Kiekeboe zijn gisteren in het zonnetje gezet door de Provincie Overijssel. Het Goorse Statenlid Dinand Leferink (foto) […]
  • Hagreis op 2 op kieslijst SP6 januari 2022 Hagreis op 2 op kieslijst SP Johnny Hagreis (foto) is de nummer twee op de kieslijst van de lokale fractie van de SP voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De Gorenaar zit op dit moment ook in de gemeenteraad. […]
  • Actie: Iedereen een boom26 november 2021 Actie: Iedereen een boom Inwoners uit Goor komen in aanmerking voor de provinciale 'Iedereen een Boom-actie'. De provincie Overijssel, Landschap Overijssel en de gemeente Hof van Twente delen komende winter bomen […]
  • En daar schijnt vanavond het licht15 november 2021 En daar schijnt vanavond het licht De actievoerders rondom de lantaarnpalen in het buitengebied zijn vandaag scheutig met complimenten richting de Goorse bevolking en dit digitale thuis. De actie van buurtschapscentrum […]
  • Lantaarnpalen N346 blijven wellicht toch staan8 november 2021 Lantaarnpalen N346 blijven wellicht toch staan De provincie Overijssel is toch bereid het verwijderen van de lantaarnpalen langs de N346 tussen Goor en Delden te heroverwegen. De lokale CDA-fractie en inwoners van de buurtschappen […]