Gedichtje voor jarige Laura

Een gedichtje in de mailbox van de Lief en Leed-redactie. En dat allemaal omdat Laura van Coeverden achttien jaar is geworden:

Ja, ja, het is echt waar, Laura is alweer 18 jaar. Deze verpleegkundige in spe daarover zijn de mensen erg tevree. Lief en zorgzaam elke dag, naar haar werk gaat ze met een lach. Patat en frikandellen bakken voor een deel van Goor. Deze dame weet van wanten hoor…
Namens de familie Karst van harte gefeliciteerd !

laura18jaar

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Kees Krouwel 50 jaar13 juni 2011 Kees Krouwel 50 jaar Kees is 50 jaar, Ja dat is echt waar!Deze handige bakker,is elke dag vroeg wakker.Hij brengt de brood tot aan de deur en dat is fijn.Maar vandaag mag er gebak bij zijn.Met al zijn vrienden […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Robin de Beer 18 jaar9 februari 2012 Robin de Beer 18 jaar Robin de Beer viert vandaag haar achttiende verjaardag. Daar zal de geboren Groningse de nodige glaasjes Mümmelman op drinken. Robin woont sinds 2010 in Goor en werkzaam bij groenteman […]
  • 11 januari 2012 Marietje van Koolwijk ziet Sarah "Ze hoort er nu ook bij", krijgt de lief- en leedredactie in de mailbox. Marietje van Koolwijk is vandaag namelijk 50 jaar geworden en hoort nu ook bij de club van 50. De kinderen, familie […]