Bromfietser met teveel drank op

Een 35-jarige Gorenaar is vannacht aangehouden in de Kerkstraat. Hij reed op een brommer en viel ten prooi aan surveillerende agenten. De man bleek teveel te hebben gedronken. Een ademanalyse wees ruim 1,3 promille uit. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en proces verbaal is opgemaakt.

Gerelateerde berichten

  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Scooterrijder onder invloed21 augustus 2011 Scooterrijder onder invloed De politie heeft vannacht op de Markeloseweg in Goor een man uit Enter aangehouden. Deze reed net voor tweeën op zijn scooter en werd aan een ademanalyse onderworpen. Die wees een […]
  • Gorenaar betrapt bij diefstal in dierenwinkel20 februari 2015 Gorenaar betrapt bij diefstal in dierenwinkel Een 32-jarige Gorenaar is gisteren aangehouden in dierenwinkel Pets & Co in het Goorse centrum. De man werd in de zaak van Wim Vaarhorst aan de Grotestraat betrapt toen hij wat mee […]
  • Bekeuringen voor dronkenschap, baldadigheid en spookrijden12 mei 2018 Bekeuringen voor dronkenschap, baldadigheid en spookrijden De politie noteerde in de afgelopen week vijf delicten in het Goorse en schreef vier keer een proces verbaal uit. Vorige week zaterdag werd in de vroege ochtend een man bekeurd vanwege […]