Besmettingscijfers Hof hoog maar wel 90% gevaccineerd

De gemeente Hof van Twente kleurt nog aardig donker op de corona-besmettingskaart maar net als in de rest van het land vlakt de stijging gelukkig wel af. In de afgelopen week werden in totaal 404 positieve testen gemeld in Goor en omgeving. Zo’n 40 meer dan in de week ervoor. Er werden in de afgelopen periode 5 ziekenhuisopnames gemeld bij het RIVM en geen overlijdens als gevolg van het virus. De vaccinatiegraad is hoog in de Hof. 90% is inmiddels volledig gevaccineerd terwijl 91% de eerste prik gehad heeft.

Gerelateerde berichten

  • Coronabesmettingen dalen ook in de Hof28 juli 2021 Coronabesmettingen dalen ook in de Hof In lijn met de landelijke trend daalt ook ook in de Goor en omgeving het aantal geregistreerde coronabesmettingen. In de afgelopen week werden er gemiddeld 6 mensen per dag positief […]
  • Coronacijfers blijven schommelen in de Hof25 november 2020 Coronacijfers blijven schommelen in de Hof Het lijkt erop dat de landelijke cijfers dalen maar in de gemeente Hof van Twente blijft de situatie toch zorgelijk voor wat betreft het aantal Corona-besmettingen. Na een flinke daling […]
  • Coronabesmettingen stijgen ook explosief in de Hof8 januari 2022 Coronabesmettingen stijgen ook explosief in de Hof De Omicron-variant van het coronavirus heeft heeft ook in de Hof flink toegeslagen. In de afgelopen week werden maar liefst 440 positieve testen gemeld. Dat zijn er 264 meer dan in de […]
  • Coronabesmettingen Hof stabiel laag in de laatste week16 augustus 2021 Coronabesmettingen Hof stabiel laag in de laatste week Het aantal coronabesmettingen daalde al sinds half juli en is ook in de afgelopen week niet geëxplodeerd. Er werden in de afgelopen zeven dagen 31 besmettingen geregistreerd. Een […]
  • Aantal coronabesmettingen wil nog niet echt zakken21 mei 2021 Aantal coronabesmettingen wil nog niet echt zakken Landelijk gezien dalen de besmettingscijfers maar de regio Twente blijft daarbij achter. Ook het aantal coronabesmettingen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente is daarop geen […]