Geen Scrooge voor Eeftink en De Reggehof

De voorstellingen van de Twentse versie van Scrooge zijn voor dit jaar geschrapt. De Goorse cabaretier Bert Eeftink zou in de maand december in de huid kruipen van het norse typje in de kerstklassieker A Christmas Carol maar heeft de shows, die in diverse regionale theaters gepland stond, moeten cancelen vanwege de huidige coronamaatregelen. Scrooge zou ook twee keer in de Goorse Reggehof worden opgevoerd. De voorstellingen zijn nu verplaatst naar de laatste maand van volgend jaar. Eeftink hoopt in januari wel door te kunnen gaan met de theatershow ‘Wen d’r mar an’ waarin hij als Helligen Hendrik weer flink van zich afblaast. Samen met zijn vaste muzikant Paul Schabbink is hij daarmee al in september begonnen. Deze voorstelling is in Goor, als het dan wel kan, op vrijdag 11 maart te zien.

Gerelateerde berichten