Opper-waterpiet Auke is 60 jaar!

De Goorse opper-waterpiet Auke Kramer viert vandaag zijn zestigste verjaardag en deze mijlpaal mag op deze site natuurlijk niet vergeten worden. De groep waterpieten hebben dan ook een fraai gedicht gestuurd wat hieronder te lezen is…

Auke kramer 60 jaar. Vroeger geboren in een wagen van hout, vandaag de dag alweer 60 jaar oud. Ja 60 jaar het is toch heel wat maar nog elke week met Naat op pad. Om machines te kopen ver over de grens, voorziet hij zijn klanten van elke wens. De voetbal, de feestjes en zelfs in de kroeg. Van organiseren krijgt hij nooit genoeg. Ook voor de pieten staat hij graag klaar. Al is het dan wel met 1 grote MAAR. Het moet dan wel gaan zoals hij dat wil. Dat hebben we gemerkt met zijn krokodil. Op vakantie met vrienden kan hij van genieten. En laat geen moment van de dag verschieten. Om dit met jou te vieren voelen wij ons vereerd. Auke Kramer van harte gefeliciteerd!

Gerelateerde berichten