Kim Feenstra met realityserie bij café Buddy’s

Een tv-crew van 12 man was onlangs in Goor voor de opnames van de realityserie ‘Kim en Koen gaan het anders doen‘ van betaalzender Discovery+. Topmodel Kim Feenstra was met Koen Kardashian op bezoek in Twente om het boerenleven te proeven. Het bezoek werd in de avond afgesloten met een bezoek aan Café Buddy’s in de Goorse Deldensestraat. Het duo probeerde zich daar te vermaken en werd gastvrij ontvangen door kastelein Andre Nijmeijer maar echt vermaken konden ze zich niet op de avond waarop er ook gebiljart werd. Wie de aflevering wil zien zal wel de knip moeten trekken want zonder abonnement is het niet te zien al circuleert het filmpje wel via diverse whataspp-groepen in het Goorse.

Gerelateerde berichten

  • Bands en artiesten bij Buddy’s Open Air op Hemelvaartsdag25 mei 2022 Bands en artiesten bij Buddy’s Open Air op Hemelvaartsdag Het bleek een beproefd concept maar kon door corona twee jaar niet plaats vinden. Morgen op Hemelvaartsdag, is het wel weer zover: Buddy's Open Air. Op het grote terras van het café aan […]
  • Goorse Sabine in ‘Voor Hetzelfde geld’ op RTL15 juni 2022 Goorse Sabine in ‘Voor Hetzelfde geld’ op RTL De Goorse Sabine Roelofsen was gisteravond te zien in het RTL-programma 'Voor hetzelfde geld'. Ze woont met haar geliefde Mark Zwarter en twee jonge zonen in Haarlem en was op zoek naar […]
  • Kastelein André van de Buddy’s 65 jaar29 mei 2022 Kastelein André van de Buddy’s 65 jaar Hij begon meer dan een kwart eeuw geleden in Goor met Café Buddy's aan de Deldensestraat en is daar nog immer succesvol mee met zijn Hanneke. Vandaag viert kastelein Andre Nijmeijer (van […]
  • Prins Constantijnschool in Hart van Nederland20 april 2022 Prins Constantijnschool in Hart van Nederland De Goorse Prins Constantijnschool was gisteren uitgebreid in beeld bij het nieuws-programma Hart van Nederland op SBS. Een cameraploeg kwam naar Goor om een tv-item te maken over het […]
  • Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten…15 april 2022 Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten… Goor hoeft zich tijdens het komende Paasweekeinde zeker niet te vervelen. Er is genoeg te doen in het uitgaansleven en dat begint vanavond met Focus on Talent Part 3 bij Café Spek. Daar […]